Beste WordPress hosting Nederland, België 2019

Website:Reviews:Score:Website:

Reviews(1698)
9.7
Onze Review
KORTING SCODE

Reviews(5698)
9.1
Onze Review
Bezoek website

Reviews(7698)
8.9
Onze Review
Bezoek website

Reviews (3698)
8.8
Onze Review
Bezoek website

Reviews (3698)
8.5
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1976)
8.3
Onze Review
Bezoek website

Reviews (3798)
8.0
Onze Review
Bezoek website

Reviews(1876)
7.9
Onze Review
Bezoek website

Reviews(2576)
7.8
Onze Review
Bezoek website

Beste hosting in Nederland, België? Ontdek het hier!

Wat is nu de beste webhosting voor WordPress? Dit is een vraag die wij enorm veel horen. Daarom maken wij elk jaar een review van de meest populaire WordPress Hosting Providors in België, Nederland en af en toe een buitenlandse WordPress hosting providor.

Een WordPress website hebben is zeer leuk, aangezien je veel dingen zelf kunt aanpassen. Maar wat veel mensen in het begin over het hoofdzien is dat de WordPress website snel en veilig moet zijn. Gelukkig is er de laatste jaren op het gebied van hosting enorm veel verandert! Zo hebben de meeste goede WordPress firma’s SSD HOSTING. SSD staat voor Solid State Disk. In mensentaal: zeer snelle hosting! Een SSD zit tegenwoordig ook in de meeste computer en laptops. Maak je gebruik van een SSD (harde schijf) dan zal je direct het verschil in snelheid merken.

En snelheid is uiterst belangrijk online! Ten eerste voor de bezoeker van uw WordPress website. U surft toch ook niet graag op een trage website? Trage websites wekken enkel en alleen maar irritaties op en veel mensen sluiten dan ook gewoon die websites. Daarnaast heeft Google aangegeven dat de snelheid van uw website een Rankingfactor op Google is. Dus u moet er alles aan doen op een super snelle website te hebben en dit op alle apparaten!

1. Goud voor Combell WordPress Hosting

beste wordpress hosting

Wie hosting zegt in België, zegt Combell! Combell is de grootste webhosting firma van België. Met meer dan 18 jaar ervaring in hosting en meer dan 170 000 klanten is het geen toeval dat ze over snelle en betrouwbare WordPress hosting parketten beschikken! 71% van de Belgische websites worden dan ook gehost bij Combell. Het essential WordPress pakket van Combell is het instap pakket, maar de meeste kiezen voor de Professional. Ze blinken uiteraard uit in hun support. De support van Combell is 24/7 zowel telefonisch als via mail. En zelfs op feestdagen! Wil je trouwens overstappen naar Combell dan bieden ze een gratis verhuis aan. Een aanrader voor wie zoekt naar een Belgische hosting providor waar kwaliteit op nummer 1 staat!

Lees hier onze uitgebreide review van Combell Hosting

2. Het zilvervoor beste WordPress Hosting 2019 gaat naar: VIMEXX!

beste wordpress hosting

De eerste plaats in onze top van Beste WordPress Hosting gaat dus naar Vimexx! Dik verdiend trouwens en dit voor het tweede jaar op rij. Vimexx heeft een locatie in Nederland en een locatie in België. Ze hebben dan ook een volledig aanbod aan hostingdiensten. Vimexx scoort het beste op vlak van veiligheid en snelheid. Wat wij dus enorm hoog in het vaandel dragen. Niemand wil immers een trage wordpress website. Of nog ergens een wordpress website die wordt gehackt! Het meest verkochte WordPress pakket bij Vimexx is: Website plus(95% van de klanten kiezen dit). De uitstekende support en helpdesk maken van Vimexx een zeer betrouwbare hostig providor! En dat deze nog eens betaalbaar is nemen we er graag bij!

Lees hier de uitgebreide review van Vimexx Hosting.

 

3. Het brons gaat naar: Siteground!

beste wordpress hosting

Op de derde plaats in onze top 10 van beste WordPress hosting firma’s staat Siteground! Siteground is dan ook één van de toonaangevende internationale hosting providers die al meer dan 15 jaar actief is. De helpdesk en support is 24/7 en dit via Telefoon, chat en ook ticket systemen. Dus mogelijkheden genoeg! Wil je dus een betrouwbare en snelle hosting providor dan ben je bij Siteground aan het juiste adres! Ze beschikken nu al over meer dan 2000 000 klanten wereldwijd! Let op bij Siteground kan je enkel betalen met een credit card(Visa, Master Card, American Express) Dit is een klein nadeel voor de Belgen of Nederlanders die dit niet hebben. Heb je dit wel dan is de uitstekende Managed WordPress hosting van Siteground één van de beste oplossingen op de markt!

Lees hier de uitgebreide review van Vimexx Hosting.

 

4. Vierde plaats voor Bluehost!

Op de vierde plaats in onze TOP 10 vinden we Bluehost terug! Bluehost bestaat al zeer lang en is dan ook internationaal een gekende hostingpartij. Bluehost is gespecialiseerd in WordPress hosting. Naast een uitstekende support, bieden ze ook diverse informatie als video’s en dergelijke aan. Bluehost is zeker niet de duurste en ook niet de goedkoopste, ze zitten er mooi tussen in.

Ze beschikken ook over alle hedendaagse opties. Dik verdiend dus op nummer 3!

Lees hier de uitgebreide review van Bluehost.

 

5. Vijfde plaats voor: Neostrada!

beste wordpress hosting

De vijfde plaats gaat verdiend naar Neostrada hosting! Dit is een middelgrote speler op de markt op het gebied van Hosting. Ze hebben ook een uitgebreid, professioneel aanbod. Groot voordeel is dat ze enorm betaalbaar zijn. Zoek je online naar reviews over Neostrada dan zijn deze meestal overal positief! De uitstekende support is ook 7 dagen per week actief! Daarnaast bieden ze ook de gekende zaken als een SSL certificaat, Backups, … aan.

Lees hier de uitgebreide review van Neostrada Hosting

6. Xel WordPress Hosting

beste wordpress hosting

Xel Hosting is ook een populair, Nederlands Hosting bedrijf! Ze richte zich uitsluitend op WordPress. Dit zie je dan ook direct als je kijkt op hun website. Ze hebben verschillende bundels voor iedereen. Uiteraard kan je hier ook uw domeinnaam laten vastleggen en dit tegen een zeer scherpe prijs! Xel hosting beschikt momenteel over 12000 klanten en beheren 28000 websites. Niet slecht vinden wij! De prijzen bij Xel zijn dan ook zeer betaalbaar + ze hebben een zeer goede support!

Lees hier onze uitgebreide Hosting review van Xel Hosting

 

7. Savii WordPress Hosting

Als je zoekt op Google naar snelle hosting in België of Nederland dan kom je ongetwijfeld Savvii tegen! Dit is een Nederlandse hosting firma. Savvii richt zich uitsluitend op WordPress. De prijzen zijn dan ook iets hoger dan bij de andere WordPress hosting firma’s maar dit uit hem wel in de enorme snelheid + betrouwbare support van Savvii! Veiligheid, snelheid en service dragen ze dan ook hoog in het vaandel en ze scoren hier uitstekend op!

Lees hier onze uitgebreide Hosting review van Savvii

 

8. Versio WordPress hosting

Wie gaat naar een van de goedkopere hosting firma’s in Nederland. In dit geval Versio Hosting. Versio Hosting is een zeer grote en gekende hosting firma! Domeinnamen registreren is spotgoedkoop en ook voor WordPress hosting betaal je niet zo veel. Echter in het verleden hadden ze nog wel eens de naam dat websites traag werden na verloop van tijd op hun servers. En dat is natuurlijk iets dat je absoluut wil vermijden! Gelukkig timmert ook versio naar de weg naar boven en zijn ze bezig met een inhaalbeweging.

Lees hier onze uitgebreide Hosting review van Versio

 

9. One.com Hosting

One.com is internationaal al jaren actief. Net als versio zijn ze zeer goedkoop en dit vertaald hem af en toe naar trage servers en websites … Deze raden wij dan ook niet meer aan dit jaar.

Lees hier onze uitgebreide review van One.com

 

Conclusie Beste WordPress Hosting Firma België, Nederland 2019

Voor het tweede jaar op rij staat Vimexx dus op nummer 1 in onze top van beste WordPress Hosting!

Wij zijn dan ook fan en gebruiker van deze professionele WordPress hosting!

Laat een reactie achter