Xel hosting review

Welkom bij deze Xel Hosting Review!

Xel hosting is een Nederlands hosting bedrijf waarbij de focus ligt op WordPress hosting en ondersteuning. Wie een WordPress website beheert en op zoek is naar een goede hosting partij voor deze, kan zeker op een samenwerking met Xel Media rekenen. Deze partij is zeer doelgericht en biedt voor ieder een correcte oplossing aan.

Daarnaast kan je bij Xel Media uit verschillende bundels kiezen met elk hun prijs en functies. Wij kunnen stellen dat Xel Media een zeer goede partij is. Volgende voordelen haal je al zeker met deze hostingpartij: Snelheid, goede support, gratis domeinnamen, dagelijkse back-ups en een gratis verhuisservice.

Dat en nog zoveel meer ontdek je in onze review hieronder.

Xel Media snelheid

Wie op zoek is naar een goede hostingpartij die daarbovenop een hoge snelheid kan aanbieden, zit goed bij Xel Media. In tegenstelling tot sommige andere partijen, maken zijn hun beloofde snelheden waar. Wanneer je een speedtest zou uitvoeren, kan je dan ook afleiden dat zij veruit de beste partij zijn, wanner het op snelheid aankomt.

Snelheid is op heden zeer belangrijk voor je website. Indien deze te traag vooruit zou gaan, kan dat klanten kosten. Daarom is het zeker al een streep voor om bij Xel Media aan te sluiten. Ze zijn sneller dan hen concurrentie en dat zonder enige moeite.

Daarbovenop garandeert Xel Media ook een 99,98% up-time. Dit ligt zeer hoog en verwachtingen liggen dan ook hoog. Wanneer we kijken naar de duizenden klanten die zij hebben, zien we daarin toch ook een grote overtuiging en tevredenheid.

Na onderzoek zien we dan ook verschillende manieren waarop Xel Media de snelheid zo hoog kan houden. Als eerste wordt er gebruik gemaakt van een Varnish caching. Daarnaast hebben zij een WordPress booster waardoor bundels tot zo 4 maal sneller gaan dan wat de standaard biedt.

Het voordeel van de snelheid is 1 van de redenen waarom Xel Media populair is en ook u hierover zal nadenken om aan te sluiten.

xel media review

Goedkope domeinnamen

Ben je nog op zoek naar een eigen domeinnaam, dan kan je dit vastleggen bij Xel Media en dit voor een kleine prijs. De prijs stijgt nooit boven 3,95 Euro voor een .nl domeinnaam en daar ligt de prijs bij de laagste ter wereld. Ook de andere domeinnamen hebben een lage prijs bij deze partij. Alweer een streep voor, voor Xel Media.

De lage prijs in combinatie met een 99,98% up-time garantie is natuurlijk heel sterk. Dit zorgt voor een goede kwaliteit tegenover een lage prijs.

Daarnaast kunnen wij stellen dat deze hosting partij ook naast de belangrijke zaken, je website verzorgd en laat draaien. Het helpt je bijvoorbeeld al met het bedenken van je domeinnaam. Dit is natuurlijk ook van groot belang want je wilt het eenvoudig en sterk genoeg houden, zodat mensen je onthouden en vinden. Wanneer het domein dat jij wenste te gebruiken in bezit is van iemand anders, heeft Xel media een goed alternatief aan domeinnamen. Die hulp is alvast zeker welkom!

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN XEL MEDIA

Xel Media bundels en prijzen

Net zoals de meeste hosting partijen, heeft ook Xel Media enkele bundels waaruit jij kan kiezen. Wij hebben de 3 bundels hieronder in overzicht geplaatst, zodat je de juiste keuze kan maken:

 1. Startersbundel
  1. Kost 4,45 Euro per maand.
  2. 1 GB data opslag
  3. 5 GB dataverkeer
  4. 5 MYSQL databases
  5. 5 mailaccounts
  6. Xel support
  7. Database voor WordPress ondersteuning
  8. Kan ook voor Joomla
  9. Shared hosting
 2. Complete startersbundel
  1. Kost 6,95 Euro per maand
  2. 5GB data opslag
  3. 10 GB data verkeer
  4. 10 MYSQL databases
  5. 10 mailaccounts
  6. Xel support
  7. Database voor WordPress ondersteuning
  8. Kan ook Joomla
  9. Shared hosting
 3. Multi hostingbundel
  1. kost 11,25 Euro per maand
  2. 10 GB data opslag
  3. 15 GB dataverkeer
  4. 15 MYSQL databases
  5. 15 mailaccounts
  6. Xel support
  7. Database voor WordPress ondersteuning
  8. Kan ook voor Joomla
  9. Shared hosting
 4. WordPress hostingbundel
  1. 3 opties mogelijk:
   1. Start
    1. Eenvoudige bundel
    2. Voldoende dataverkeer
    3. Voldoende opslag
   2. Website
    1. Voldoende dataverkeer
    2. Voldoende opslag
    3. Herstelmogelijkheden
    4. SSL-certificaat
    5. Automatische update
    6. Kost 24,75 Euro per maand
   3. Pro
    1. Alles van Websitebundel
    2. Hogere snelheden
    3. Varnish SSD
    4. Xel WordPress booster

Heb je geen idee welke bundel het best bij je past?

Vraag dan zeker hulp bij het support team. Zij zullen je graag adviseren en ondersteunen tot een goede keuze.

xel review

Xel scoort 8.9 in onze Top 10 van Beste WordPress hosting!

Ontdek hier onze TOP 10 van Beste WordPress Hosting van België en Nederland

Combell staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting!

beste hosting nederland

Klantendienst

Xel Media helpt je graag verder wanneer je een vraag hebt. Je kan dan ook onmiddellijk na het aanmelden, contact opnemen met de klantendienst.

Een medewerker van het support team helpt je graag verder. Doordat je onmiddellijk na het aanmelden al contact kan opnemen, kan je ook sneller en gemakkelijk online verder werken aan je website.

Start je niet van 0 en heb je reeds een domeinnaam? Maak dan gebruik van de gratis verhuisdienst. Ook hier helpen de medewerkers van het support team je graag verder. Leun zorgeloos achteruit, zij nemen het voor je over. Het migreren van je domeinen, verloopt zeer vlot en je bent snel online. Zo verlies je weinig tot geen tijd.

Wanneer je over een WordPress website beschikt, wordt deze ook gratis voor je geïnstalleerd. Heerlijk en vooral eenvoudig!

xel media hosting review

Conclusie Xel hosting review

Xel Media biedt de hoogste snelheid voor de laagste prijs. Daarnaast is ook het registreren van je domeinnaam bij Xel Media aan de laagste tarieven. Dit zijn 2 goede basis stappen die je nodig hebt voor een goede website en waarom je dus moet overwegen om bij deze partij aan te sluiten.

Xel Media geeft naast de vele voordelen ook een 99,98% up-time garantie. Zo kan je zorgeloos aan je website bouwen en weten dat je online blijft. Vergeet daarbij zeker niet de snelheid van je website. Deze ligt tot 4 maal hoger dan bij de concurrentie door het gebruik van een WordPress booster. Dit kan van groot belang zijn voor je WordPress website. Klanten zijn vaker tevreden met een goede snelheid van de bezochte website.

De prijzen liggen laag bij Xel Media en dat is alleen maar in je voordeel. Een bundel begint bij een prijs van 4,95 Euro per maand. Dat is helemaal niet zo duur om gebruik te maken van al hun diensten. Bovendien ben je met je WordPress website in een goede WordPress ondersteunende omgeving, wat alleen maar een plus kan zijn.

Met al deze voordelen heb je alleen maar goede redenen om naar Xel Media over te stappen en je domeinen te hosten bij deze partij. heb je hulp nodig en heb je een vraag? Dan kan je gerust contact opnemen met de klantendienst van Xel Media. Zij helpen je er graag verder en ook wij hadden er een positief gevoel over.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN XEL MEDIA

Onze Favoriet van 2019
Snelle, Betaalbare WordPress Hosting?
Kies dan voor: VIMEXX!

BEZOEK DE WEBSITE

Laat een reactie achter