Beste WordPress Thema

Website:Reviews:Score:Website:

Reviews(15698)
9.8
Onze Review
KORTING SCODE

Reviews(7698)
9.4
Onze Review
Bezoek website

Reviews(7698)
9.2
Onze Review
Bezoek website

Reviews(4698)
9.1
Onze Review
Bezoek website

Reviews(4698)
9.0
Onze Review
Bezoek website

Reviews(4698)
8.5
Onze Review
Bezoek website

Reviews(4698)
6.8
Onze Review
Bezoek website

Beste WordPress Thema? Ontdek het hier in onze TOP 10 van beste WordPress Thema’s 2019

Welkom in onze Top 10 van beste WordPress thema’s! In bovenstaande tabel zie je wat de meest populaire WordPress thema’s van het moment zijn. Voor wie al een tijdje in de WordPress wereld zit, zal enkele gekende namen herkennen. Wij vinden het zeer belangrijk dat je zonder of met beperkte technische kennis een mooie, professionele WordPress website kan bouwen.

En uiteraard zonder daar maanden over te doen, maar dit toch vrij snel voor elkaar te krijgen. Er bestaan miljoenen WordPress Thema’s dus voor mensen die nieuw zijn in de WordPress Community is het dan ook zoeken naar een naald in een hooiberg. Een ander belangrijk punt vinden wij de functies die de WordPress Thema’s aanbieden.

Uiteraard moeten ze goed scoren op het gebied van:

  • Snelheid
  • SEO
  • Responsiveness
  • Design
  • Support

1. Het beste WordPress Thema van het moment? DIVI van Eleghant Themes!

Divi is het immens populaire WordPress Thema van Eleghant Themes. Met meer dan 576000 actieve gebruikers beschikken ze over een enorme community. De kracht van Divi zit hem erin dat je zonder enige technische kennis een prachtige en vooral cleane website kan bouwen. Met de Divi builder beschik je over één van de beste WordPress builders! Elegant Themes scoort ook het maximum op het gebied van support. Je kan het zeer snel bereiken + daarnaast hebben ze enorm veel tutorial videos op hun Youtube kanaal. Ze springen er ook uit door hun zeer mooie cleane look and feel. Dus net zoals vorig jaar staat Divi van Elegant Themes dik verdiend op nummer 1 in onze Top 10 van beste WordPress Thema’s.

Lees hier onze uitgebreide review van Divi Theme.

2. Thrive themes staat stevig op nummer 2!

Thrive Themes is een bedrijf die de focus legt op het bouwen van pagina’s en plugins waarbij je de conversie van je WordPress Website een stuk kan verhogen. Deze super handige en eenvoudige tool, vinden wij één van de beste in dit segment. Daarboven raden wij Thrive Themes aan iedereen aan die graag zijn WordPress website wil laten groeien en geen schrik heeft van een beetje marketing.

Lees hier onze uitgebreide review van Thrive Themes!

3. Het brons gaat naar het Astra Pro WordPress Thema

Op de derde plaats in onze Top 10 vinden We Astra Pro terug. Dit is uiteraard ook geen toeval. Astra bestaat al zeer lang en heeft meer dan 300000 actieve gebruikers. Daarnaast is snelheid één van de stokpaardjes van het Astra Thema. Wij kunnen dit enkel en alleen maar bevestigen. Want niemand heeft tegenwoordig nog graag een trage website. Astra beschikt ook over Starter sites. Dit zijn zoals de naam het al doet vermoeden websites waar je direct mee aan de slag kunt. Je kan ze dus importeren en dan de content eenvoudig wijzigen. Dit alleen al is voor veel mensen een oplossing. Ook op het gebied van support scoort Astra Pro het maximum. Voor veel mensen is dit dus zeker een ideaal Thema! Daarnaast is alles compatibel met de meeste populaire drag and dropbuilders zoals Elementor.

Lees hier onze uitgebreide review van Astra.

 

4. Mythemeshop haalt een mooie vierde plaats!

Mythemeshop haalt een mooie vierde plaats! Niet verwonderlijk natuurlijk want ze hebben zeer mooie thema’s en plugins. Wat hen toch ook wel uniek maakt. Ze hebben dan ook een zeer grote community!

Lees hier onze uitgebreide reivew van Mythemeshop

 

5. De vijfde plaats gaat naar het OceanWP WordPress thema

Het populaire WordPress thema OceanWP staat ook dik verdiend op nummer 5 in onze TOP 10! Ook het thema OceanWP beschikt over zeer veel demo templates die je kan importeren en (her)gebruiken. Hier winnen de meeste mensen enorm veel tijd en hebben ze zeer snel een mooie, professionele website!

Lees hier onze uitgebreide review van OceanWP.

 

6. Hestia PRO Haalt een mooie 8.5 op 10!

Hestia Pro is een ander zeer populair WordPress Thema. Deze mocht uiteraard niet ontbreken in onze TOP 10!

Lees hier onze uitgebreide review van Hestio Pro.

 

Conclusie beste WordPress thema!

divi review

De conclusie voor het beste WordPress thema van dit jaar is zeer eenvoudig: De winnaar is terug Divi van Elegant Themes! En dit is al het derde jaar na elkaar! Ook wij gebruiken al enkele jaren dit populaire wordpress thema. Divi scoort op alle vlakken zo goed als het maximum van de punten. Het verbaast ons dan niet dat veel grote Website firma’s in de wereld zich enkel en alleen maar richten op dit thema. Zij gebruiken Divi en gebruiken dit dan voor hun klanten. Een verdiende winnaar in onze TOP 10!

Laat een reactie achter