Vimexx hosting review

Welkom bij de Vimexx Hosting Review!

Wanneer we spreken over een middelgrote tot grote speler binnen de hostingpartijen dan kunnen we Vimexx hosting wel aanduiden. Zij nemen zowel de Belgische alsook de Nederlandse markt onder zich. Net zoals bij vele hosting partijen, kan je ook bij hen een domeinnaam aankopen en registreren. Een website opbouwen uit het niets en hosten is bij deze hosting partij een eenvoudig gegeven. En wie al een website beheert, kan deze ook gemakkelijk overplaatsen.

Vimexx hosting heeft 4 doelen voor ogen: Snelheid, klantenservice, veiligheid en eenvoudig zijn. Door deze doelen na te streven behalen zij een goede score op klantentevredenheid. Wie WordPress websites beheert, zal hen naam al gehoord hebben want zij worden door WordPress ook aangeraden als één van DE hosting partijen. Daarnaast ondersteunen ze natuurlijk ook andere platformen zoals Drupal of Joomla.

Wij hebben alle opties overlopen en de voordelen even doorgenomen en komen tot de conclusie dat deze partij heel goed is te overwegen.

vimexx ervaringen

Vimexx hosting 

Met het klantenpaneel van Vimexx, kan je heel eenvoudig en zonder technische kennis, een website opbouwen. Binnen enkele minuten staat je website online en kan je deze grondig bekijken. Hierbij hoef je maar 1 stap te ondernemen.

Wie vertrouwd is met PHP versies, kunnen wij meegeven dat deze ook allemaal beschikbaar zijn bij Vimexx. Zij zorgen er namelijk voor, dat alle mogelijke software bij hen werkt. Je hoeft je hierover dus geen zorgen te maken.

Voordelen

Wij hebben alle voordelen in een overzicht geplaatst om je heel duidelijk aan te tonen, waarom je voor Vimexx zou moeten kiezen:

 • Gratis SSL- certificaat inbegrepen
 • Topsnelheid
 • E-mail – spam filter
 • Kiezen uit alle PHP versies
 • Snelle antwoorden bij de klantendienst
 • Gratis verhuisservice
 • Downloads en backups tot 60 dagen terug

vimexx review 2019

Combell is de beste in onze Top 10 van Beste WordPress hosting!

Ontdek hier onze TOP 10 van Beste WordPress Hosting van België en Nederland

Combell staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting!

beste hosting nederland

Vimexx hosting klantenservice 

Eerder hebben wij vermeld dat de klantentevredenheid hoog staat door de 4 doelen dat zij nastreven. 1 doel hiervan is de klantenservice. Hierboven in het overzicht hebben wij ook vermeld dat je snel antwoord krijgt op al je vragen. Wij hebben dit nagegaan en kregen daarbij antwoord binnen het kwartier.

Dit is een korte tijd om ons probleem te verhelpen en het maakt het hosten daarbij zorgeloos. Een snelle support waar ook jij kan op terugvallen.

Ook het verhuizen / overnemen van onze domeinen werden snel uitgevoerd. Je hoeft dus niet lang te wachten om helemaal door te kunnen gaan met je website. De verhuisdienst en organisatie bij Vimexx zit dan ook echt goed. De efficiëntie van de klantenservice is hier dan ook een bewijs van.

Wanneer je eerst zelf een antwoord wenst te zoeken of bij het wachten tussendoor al eens wil kijken, kan terecht bij de FAQ pagina op de website van Vimexx. Daar kan je alle meest voorkomende vragen terugvinden met het bijhorende antwoord. De antwoorden zijn hierbij zeer volledig en vooral duidelijk opgesteld. Hiervoor kan je heel snel verder.

ONTDEK HIER DE SNELLE WORDPRESS HOSTING VAN VIMEXX 

Vimexx prijzen 

Vimexx dekt zowel de Belgische alsook de Nederlandse markt. Daarom heb je er verschillende bundels en prijzen. Wij hebben de Nederlandse bundels uitgenomen en hieronder in een overzicht geplaatst:

 1. Vimexx START NL
  1. 0,45 per maand
  2. Goed voor eenvoudige websites
  3. Premium dataverkeer 25 GB
  4. 2 GB SSD schijfruimte
  5. 1 CPU
  6. 1 GB RAM
  7. Geen gratis domeinen
  8. Onbeperkt domeinen hosten
  9. Tot 500 mails per dag versturen
 2. Vimexx Medium NL
  1. 2,45 per maand
  2. Goed voor grotere websites met meer opslag
  3. Onbeperkt dataverkeer
  4. 10 GB SSD schijfruimte
  5. 2 CPU’s
  6. 2 GB RAM
  7. Geen gratis domein
  8. Onbeperkte domeinen hosten
 3. Vimexx PLUS NL
  1. 4,49 per maand
  2. Goed voor meer opslag en geen zorgen over dataverkeer
  3. Onbeperkt dataverkeer
  4. 100 GB SSD schijfruimte
  5. 6 CPU’s
  6. 4 GB RAM
  7. 1 eenmalig gratis domein.nl
  8. 5 domeinen hosten
  9. Tot 1000 mails per dag versturen
  10. Gratis verhuisservice
  11. Gratis CDN
  12. Snelle varnish cache
 4. Vimexx COMPLEET NL
  1. 6,99 per maand
  2. Goed voor geen zorgen over opslagruimte
  3. Onbeperkt dataverkeer
  4. Onbeperkt GB SSD schijfruimte
  5. 8 CPU’s
  6. 6GB RAM
  7. 1 eenmalig gratis domein.nl
  8. 15 domeinen hosten
  9. Tot 2000 mail per dag versturen
  10. Gratis verhuisservice
  11. Gratis CDN
  12. Snelle Varnish cache
 5. Vimexx MAXIMAAL NL
  1. 9,49 per maand
  2. Goed voor grootverbruikers
  3. Onbeperkt dataverkeer
  4. Onbeperkt GB SSD schijfruimte
  5. 12 CPU’s
  6. 8 GB RAM
  7. Gratis 1 eenmalig domein.be
  8. Onbeperkt domeinen hosten
  9. Tot 3000 mails per dag
  10. Gratis verhuisservice
  11. Gratis CDN
  12. Snelle Varnish cache

Iedere bundel heeft een geoptimaliseerde snelheid. Daarbij krijg je steeds gratis SSL-certificaten voor je website en ook een krachtige builder. Al deze extra opties zorgen voor een goed totaalpakket en laten je heel eenvoudig je websites bouwen en beheren. Wie over een SSL-certificaat beschikt, heeft dan ook een veilige website, wat op heden ook zeker van groot belang is.

Domeinregistratie 

Wie graag nog een website wil maken en online plaatsen, denkt beter nog eens goed na over de naam van het domein. Dit is zeker van groot belang als je gemakkelijk gevonden en onthouden wilt worden bij de mensen. Wanneer je een naam denkt gekozen te hebben, kan je nagaan bij Vimexx hosting of deze dan ook nog beschikbaar is. Wanneer je domeinnaam nog beschikbaar is, kan je deze onmiddellijk aanvragen of registreren. (Indien je naam nog beschikbaar is, twijfel dan niet te lang. Iedere minuut worden heel wat domeinen aangevraagd. Zorg ervoor dat je je kans niet ontloopt.)

Vimexx hosting is zeer gekend met de lage aangeboden prijzen voor een domeinnaam. Dit maakt het nog wat leuker om met Vimexx samen te werken. Wie reeds over enkele domeinnamen beschikt, kan gebruik maken van de gratis verhuisdienst. Laat je domeinen eenvoudig en zorgeloos migreren en ga snel weer online.

OPGELET: Verhuizen kan bij sommige hostingpartijen wel een tijd duren, maar bij Vimexx kunnen wij stellen, dat deze migratie vrij vlot en snel verloopt.

vimexx hosting review

Conclusie Vimexx hosting review

Vimexx hosting startte zoals vele andere hosting partijen als klein bedrijf maar kende dan ook een heel erg snelle groei. De klanten portemonnee vulde snel aan en dat is een groot bewijs van de tevredenheid. Wij zijn er ook van overtuigd dat deze hosting partij meer dan geschikt is en dat zij nog meer zullen groeien.

Wie een goede hosting partij zoekt met een alles in één formule, zit bij Vimexx zeker goed. Je kan hier nagaan of je domeinnaam nog beschikbaar is, onmiddellijk registreren en bouwen. Daarnaast zijn de prijzen ook niet te hoog en krijg je heel wat functies en opties voor een lage prijs.

Vimexx kent een goede klantenservice en zijn bovendien zeer eenvoudig voor al je beheer en opbouw. Zonder enige technische kennis kan je hier meteen aan de slag. Dit is zeer interessant voor alle startende online bedrijven. Heb je toch nog vragen? Neem gerust een kijkje op de FAQ pagina. Daar staan namelijk heel wat beantwoorde vragen waar je heel duidelijke instructies kan aflezen. Heb je verder nog hulp nodig? Neem dan zeker contact op met de klantendienst. Zij helpen je graag verder en nog snel ook!

De 4 belangrijkste punten voor Vimexx zijn snelheid, veiligheid, klantenservice en eenvoudig zijn. Deze 4 doelen streven zij na en kunnen wij alvast bevestigen dat ze zeker in orde zijn. De hoge klantentevredenheid beaamt ook deze stelling.

Onze Favoriet van 2019
Snelle, Betaalbare WordPress Hosting?
Kies dan voor: VIMEXX!

BEZOEK DE WEBSITE

Laat een reactie achter