One.com review

Welkom bij deze One.com Review

Een zeer goedkoop basispakket voor een website te bouwen en te hosten, zo kunnen wij One.com omschrijven. Dit een zeer eenvoudige hosting partij, waar je keuze kan maken uit verschillende bundels met een zeer mooie prijs. Deze partij geven wij een basic score, ze zijn niet super maar wel goed/voldoende.

Wil jij weten waarom? Lees onze review hieronder.

One.com website bouwen

One.com biedt net zoals andere hosting partijen een tal van templates aan, waarbij je je eigen website kan opbouwen. Deze templates zijn zeer basis, beperkt maar wel mooi van uiterlijk.

Je hoeft geen technische kennis te hebben om bij deze partij een website op te bouwen. Je hoeft dus geen technische codes uit te schrijven alleen heel eenvoudig je site bouwen in een drag en drop systeem. Wat je ziet, krijg je, zo eenvoudig is het. One.com laat het toe om blokken en foto’s te slepen naar de plaats waar jij het wilt. Eenvoudig teksten toevoegen is een goed systeem, ook voor mensen zonder technische kennis.

Wij hebben deze uiteraard getest en kunnen alvast stellen dat de websites wel mooi responsive zijn. Dit wil zeggen dat je op ieder toestel de site goed kan bekijken en alles zichtbaar is. Zowel op je desktop alsook op een iPad of smartphone.

De websitebuilder die je ook verkrijgt in je bundel, is heel eenvoudig en laat je toe om een snelle en gemakkelijke manier je website en blog kan delen op een social media kanaal. Zo bereik je iedereen die je maar wenst via 1 handige klik.

one.com review 2019

One.com hosting 

One.com heeft een zeer gebruiksvriendelijk platform. Daarmee kan je snel en eenvoudig je websites bouwen en beheren. Met dit platform krijg je ook onmiddellijk toegang tot een DNS server en je mailverkeer. Ook kan je in het configuratiescherm enkele extra opties aanvragen. Opties zoals Sitelock of MarketGoo.

One.com biedt 2 verschillende bundels aan. Hieronder kan je ze in een overzicht terugvinden:

 1. Starter Hosting
  1. Voor kleine websites, blog en mailhosting
  2. Kost 2,41 Euro per maand
  3. SSL certificaat
  4. 1 website
  5. 1 database
  6. 1 CPU
  7. 25 GB SSD opslag
  8. 512 MB RAM
  9. PHP
  10. FTP/SFTP
  11. Onbeperkte bandbreedte
  12. Onbeperkte mailaccounts
 2. Professional Plus Hosting
  1. Voor meer uitgebreide websites
  2. Kost 3,71 Euro per maand
  3. SSL certificaat
  4. Meerdere websites (u kan meerdere domeinen aankopen bij dit pakket)
  5. Meerdere databases
  6. 4 CPU’s
  7. 200 GB SSD opslag
  8. 2 GB RAM
  9. PHP
  10. FTP/SFTP
  11. SSH toegang
  12. Backup en herstelling
  13. Onbeperkte bandbreedte
  14. Onbeperkte mailaccounts

 

Bekijk eerst deze Intro Video van One.com

one.com review nederlands

 

Alle websites worden zeer snel geladen doordat One.com gebruik maakt van een webserver accelerator. Ook SSD opslag draagt een steentje bij aan de snelheid. Daarbij maakt One.com een onderscheid tussen een gewone website/blog en webshops. Wanneer je een webshop beheert, kan je ook hiervoor een goede hosting aanvragen. Prijzen en bundels zijn daarbij iets anders dan de hierboven vernoemde bundels.

Daarboven krijg je bij iedere bundel een e-mailpakket. Deze mailaccounts zijn onbeperkt en dat heeft een tal van voordelen. Daarnaast is ook de bandbreedte onbeperkt in iedere bundel.

Het doel van One.com is dat je je geen zorgen hoeft te maken om het maken van je website. Hoewel alles vrij basis is, kunnen wij meegeven dat ze hierin gelijk krijgen.

ONE COM Scoort 7.8 in onze Top 10 van Beste WordPress hosting!

Ontdek hier onze TOP 10 van Beste WordPress Hosting van België en Nederland

Combell staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting!

beste hosting nederland

WordPress ondersteuning 

Wanneer je een wordpress website bezit is het leuk mee te geven dat zij hiervoor een extra service aanbieden. One.com biedt een wordpress ondersteunde hosting aan en ook daarvoor hebben zij verschillende bundels. Deze bundels zijn heel eenvoudig en je bent in 1 klik geïnstalleerd.

Alle WordPress bundels bevatten een Malware bescherming en ook geoptimaliseerde functies die bijdragen aan de prestaties van je website.

Met een Visual composer kan je heel snel en erg eenvoudig je website in elkaar klikken. Daarbij heeft iedere bundel een staging omgeving waarbij je eerst een try out kan doen voor je live gaat. Ook een goede back-up service is inbegrepen.

Zoals de gewone hosting bundels zijn ook de bundels tot WordPress ondersteuning zeer goedkoop en ook basic. Prijzen lopen hier van 3,71 Euro per maand tot 9,72 Euro per maand. Wanneer je de bundel neemt van 9,72 Euro bezit je al een premium ondersteuning.

Klantenservice 

One.com wil een goede klantenservice bieden en heeft daarom een support team die 24 uur op 7 dagen per week voor je klaarstaat. Indien je vragen hebt, kan je deze natuurlijk eerst opzoeken in de blogpagina, waarbij reeds enige vragen werden beantwoord. Daarbij kan je heel duidelijke uitleg terugvinden.

Heb je het antwoord niet gevonden? Neem dan contact op met de klantendienst. Dit kan je bijvoorbeeld doen via een chat. Stel je vraag in het chatvenster en je zal zien dat daar 1 van de klantendienst medewerker snel je vraag zal beantwoorden. U krijgt de juiste begeleiding die nodig is en dat 24 uur lang per dag.

Wil je nog sneller geholpen worden? Dan kan je ook per telefoon iemand van het support team bereiken. De klantendienst helpt je graag verder. Indien je meer een uitgebreid antwoord verwacht, dan kan je ook steeds een mail versturen.

Alle gegevens die je nodig hebt, kan je vinden op de contact pagina.

Nog leuk om mee te geven: Indien je niet tevreden bent, kan je beroep doen op de niet tevreden, geld terug garantie. Deze geld tot 15 dagen na aankoop.

Domeinen en subdomeinen 

One.com kan je helpen met de domeinregistratie. Daarbovenop heb je ook de kans om onder je domein, enkele subdomeinen te plaatsen en te koppelen. Alle domeinen voldoen aan volgende 3 zaken:

 • DNS beheer
  • Hiermee kan je een nieuwe naam aan je bestaande website linken alsook aan een social page. Hierdoor kan je voor meer bereik zorgen.
 • Doorsturen e-mail
  • Jouw domein zal onbeperkte e-mailaliassen ondersteunen. Hierbij kan je zonder extra kosten toch professioneel overkomen bij je klanten.  
 • Eigendomsbescherming
  • Met deze bescherming kan je je domein afschermen zodat het niet per ongeluk kan verlopen van registratie en zo wordt het standaard verlengd.
  • Met deze bescherming kan je ervoor zorgen dat er geen ongeautoriseerde overdrachten gebeuren
  • Ben je natuurlijk ook ingedekt tegen diefstal.

One.com bezit een set-up tool waarbij je heel gemakkelijk je domeinnaam kan registreren en daarna ok beheren.

one.com review

Conclusie One.com review 

Wanneer we One.com vergelijken met andere hosting partijen dan zien we heel lage prijzen. One.com is hierbij toch spotgoedkoop. Deze lage prijzen vinden we ook wel terug in de bundels en service. We kunnen daarbij toch stellen dat ze niet supergoed zijn maar toch in orde zijn op basic zaken. Wie genoeg heeft met de basis kan zich perfect bij deze partij aanmelden. Basis en lage prijs kan ook zijn voordelen kennen.

Wanneer je toch iets zwaardere websites beheert waar je ook naar een grote ondersteuning verlangt, dan kies je toch beter voor een andere partij.

Ben je niet zeker of je al dan niet genoeg zou hebben met de basis? Dan kan je via One.com genieten van een 15daagse niet tevreden, geld terug garantie. Daardoor kan je toch even kort testen om na te gaan of zij voldoende voor je beiden.

Bij One.com heb je een zeer eenvoudig systeem waarin je alle basisbehoeftes van je website kan bouwen en beheren. Voor wie een WordPress website heeft, is het wel leuk om te weten, dat zij een speciale WordPress ondersteunende hosting bezitten. Deze kan perfect voor je website dienen wanneer je je op een abonnement met WordPress ondersteuning aanmeldt.

OPGELET: One.com heeft een onderscheid gemaakt tussen een gewone website of blog en een webshop. Indien je over een webshop beschikt, vraag je best even na welke bundel ze je hiervoor kunnen aanbieden. Kijk zeker al je mogelijkheden na.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN ONE.COM

Onze Favoriet van 2019
Snelle, Betaalbare WordPress Hosting?
Kies dan voor: VIMEXX!

BEZOEK DE WEBSITE

Laat een reactie achter