Bol Masterclass Review

Welkom in deze Bol Masterclass Review van 2020!

We gaan de komende maanden terug enkele uitgebreide reviews doen van Online Trainingen, Software producten, … De eerste voor 2020 is de immens populaire training van Jia Ruan de Bol Masterclass. Aangezien je dit artikel aan het lezen bent, dan vermoeden wij dat je Jia Ruan al regelmatig hebt zien passeren op de Sociale Media(Instagram, Facebook, Youtube) In deze advertenties vertelt Jia Ruan over de successen van zichzelf maar ook van zijn studenten. Wij hebben de proef op de som genomen en de Bol Masterclass enkele maanden terug zelf gekocht. Enkel op deze manier kunnen we een eerlijk oordeel vellen over deze video cursus.

wie is jia ruan

Wie is Jia Ruan precies?

Jia Ruan is dus de instructeur van de online training de Bol Masterclass. Wat veel mensen niet weten is dat hij zijn eigen marketing bedrijf heeft in Amsterdam. Unstoppable Lifestyle B.V. is gelegen in Amsterdam en heeft de laatste jaren al verschillende miljoenen euro’s omzet gedraaid. Momenteel zijn er meer dan 10 werknemers actief in dit marketing bedrijf. Nu gaat het Jia Ruan uiteraard voor de wind. Maar zoals iedereen heeft ook hij een lange weg afgelegd.

Hij heeft verschillende opleidingen voltooid en was werkzaam als straatverkoper en pizzabezorger. Maar al snel zag hij de eindeloze mogelijkheden in van het internet. Op een bepaald moment heeft hij dan ook zijn eigen idee voor e-commerce via Bol.com begonnen. En omdat dit zo succesvol was, heeft hij besloten om dit in een professionele online video training te gieten: De Bol Masterclass.

 

 

Ontdek het geheim van Jia Ruan in deze video

bolmasterclass reviews

Wat is de Bol Masterclass eigenlijk?

Zoals je al kan horen in de titel van deze online training zal Bol.com een grote rol spelen in dit proces. Jia Ruan heeft perfect uitgestippeld hoe je zeer goedkoop goederen uit Azië kan kopen en om die dan te verkopen via de webshop software van Bol.com

En dit is uiteraard zeer slim gezien omdat alles via Bol.com al jaren feilloos verloopt en technisch zeer goed in elkaar zit. Jia Ruan heeft de saus trouwens gezien van andere marketeers die een gelijkaardige business opzetten maar dan via het Amerikaanse Amazon.com

In deze online training zal je dus stap voor stap zien hoe alles precies werkt. Want het klinkt dan wel misschien eenvoudig maar om dit in de praktijk effectief toe te passen zijn er toch heel veel zaken waar je rekening moet mee houden. Jia Ruan heeft dus al het harde werkt voor ons gedaan en dit maakt het net zo gemakkelijk. Zodra je Bol Masterclass koopt krijg je al direct toegang tot de verschillende video modules. We willen jullie adviseren om hier zeker 2 keer door te gaan. Dan zal je alles veel sneller oppikken. Je zal ook toegang krijgen tot de exclusieve Facebook groep waar de andere studenten in zitten. Hier zal je dus al de resultaten zien van andere mensen die de Bol Masterclass hebben gekocht. Dit is super interessant omdat je dan ziet hoeveel euro’s ze per maand al hebben en hoelang ze hier over hebben gedaan. Daarnaast krijg je nog veel meer premium materiaal en bonussen maar dit zal je ontdekken verder in onze Bol Masterclass review.

bol masterclass reviews

5000 euro Per maand of meer?

Uiteraard kopen de studenten deze Premium Online Training met 1 hoofddoel: veel geld verdienen. En dat is uiteraard niet meer dan normaal. 5000 euro per maand is zeker geen uitzondering. Als we kijken in de gesloten Facebook groep zijn er al veel studenten die 10000 euro en meer per maand verdienen na het volgen van deze Bol Masterclass. Het is voor ons wel onmogelijk om te zeggen hoelang je er precies zal overdoen om dergelijke resultaten te behalen. We geven jullie alvast 2 tips mee om nog sneller resultaten te behalen:

 1. Bekijk de video cursus minstens 2 x (best 3 x) => Zo zal je alles nog sneller oppikken
 2. Ga er met de volle focus mee aan de slag => Zie deze cursus als het begin van een nieuwe lifestyle!

Bol Masterclass Onze Ervaringen

We hebben de Bol Masterclass ook 5 maand geleden getest en we kunnen alvast meegeven dat de video’s en vooral de waarde en informatie die je zal meekrijgen van Jia Ruan zeer waardevol zijn. Uiteraard kennen de meeste mensen wel het principe van goedkoop aankopen in het buitenland om dan vervolgens met gigantische winstmarges door te verkopen. Maar de vraag die heel veel mensen bezig houdt is uiteraard: Hoe begin je hieraan en wat zijn precies de valkuilen en dergelijke? Op al die vragen en veel meer zal je dus een antwoord krijgen in de Bol Masterclass training.

Je zal uiteraard in de eerste week hier geen geld mee verdienen maar dit is niet meer dan logisch. Het zal even duren tot je alles hebt opgezet en getest. En het hangt er natuurlijk van af hoeveel tijd je hier kan aan spenderen. Er zijn studenten die na 1 maand al geld verdienen en andere studenten die wat minder tijd hebben zullen er dan een beetje langer over doen. Het grote voordeel is ook éénmaal alles “up and running” is, dat het grootste gedeelte eigenlijk passief zal verlopen.

Inhoud Bol Masterclass online training

Via de online training van de Bol Masterclass zal je alles leren wat je moet weten om je winstgevende webshop op te zetten en zo duizende euro’s per maand passief te verdienen. Dit is uiteraard een bewezen systeem en ondertussen zijn er al ruim 3000 studenten hiermee aan de slag gegaan. Je kan deze video cursus op gelijk welk moment bekijken zolang je maar een internet connectie hebt. En uiteraard kan je deze video cursus ook op je smartphone bekijken als je dit wenst.

We hebben hieronder nog even weergegeven wat je precies allemaal zal ontvangen bij het investeren van de Bolmasterclass:

 • Online video cursus (20+ uur)
 • Checklist, Scripts
 • Wekelijks Groepscoaching(Waarde €997)
 • 24/7 support community
 • meer dan €4000 aan bonussen
 • De Golden Calculator(Waarde €297)
 • Het Leverancier script(Waarde €197)
 • The Knowledge Vault(Waarde €997)
 • Meetups & exclusieve uitnodigingen (Waarde €997)
 • KvK Succes Checklist(NL)(Waarde €47)

Kosten Bol Masterclass

Jia Ruan heeft besloten om een serieuze tijdelijke korting aan te bieden zoals je hieronder kan zien! Daarnaast is het dus ook mogelijk om gespreid ofwel in termijnen te betalen.

bol masterclass kopen

*Ook nog even meegeven dat er een 14 dagen niet tevreden garantie is.

Jia Ruan en Bol Masterclass Betrouwbaar?

Voor de twijfelaars onder ons: Jia Ruan is zeker geen oplichter of scammer. Integendeel hij maakt dus deel uit van het Nederlands marketing bedrijf Team Unstoppable Lifestyle. Dit bedrijf werd begin 2018 opgericht door Jia Ruan met toen slechts 3 personen. Maar is ondertussen dus uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf met meer dan 10 personen en meer dan 3000 studenten. Ze zijn dan ook terecht de marktleider op het gebied van online business trainingen en mindset skills.

Ze beschikken dus uiteraard over een officieel registratienummer bij de Kamer van Koophandel en ook over een geldig BTW identificatienummer. Het bedrijf is gevestigd aan de Nieuwezijds Voorburgwal 104 in Amsterdam.

Gratis Training?

Heb je nog twijfels of vragen of de Bol Masterclass wel iets voor je is of niet. Dan raden we jullie aan om de gratis training van Jia Ruan even te bekijken. In deze kosteloze training zal je zijn bewezen formule zien die hij gebruikt om winstgevende webshops te maken. Als extra toont hij ook hoe hij dit volledige proces automatiseert. Op deze manier zal je enkel in het begin er veel werk moeten insteken om dan later de vruchten er passief van te plukken. Je kan deze gratis video bekijken door op de onderstaande groene knop te klikken.

BEKIJK DE BEWEZEN FORMULE IN DE GRATIS TRAINING

Bol Masterclass Voordelen

 • Uitgebreide Video Cursus
 • Alles wordt stap voor stap in mensentaal uitgelegd door Jia Ruan
 • Interactieve manier om te leren
 • 24/7 support community
 • Checklist, scripts en veel meer
 • Meer dan €4000 aan bonussen

Bol Masterclass Nadelen

 • De video cursus doorlopen en alles toepassen neemt redelijk wat tijd in beslag

Resultaten Bol Masterclass

bol masterclass winsten

bol masterclass reviews

bol maserclass reviews

Bol Masterclass Review 2020 Conclusie

Wil je in 2020 en de komende jaren geld verdienen via het internet en meer bepaald met een webshop dan kunnen we jullie de Bol Masterclass zeker aanraden. Verwacht uiteraard niet dat je al na 1 week 10000 euro per maand zal verdienen. Je zal er effectief iets voor moeten doen. De video’s van de Bol Masterclass zijn van uitstekende kwaliteit en alles wordt eenvoudig en vooral duidelijk uitgelegd. Zoals je in onze Bol Masterclass review kan lezen, ontvang je trouwens ook nog veel extra premium bonussen. Je krijgt na het aanschaffen van deze online training ook direct toegang tot de online facebook groep The Tribe. Hier kan je dus alle 3000 studenten zien en vooral hun ervaringen lezen. Dit vinden wij echt een serieuze meerwaarde omdat je dan kan zien hoeveel sommige studenten al verdienen via de Bol Masterclass en hoeveel maanden ze hierover hebben gedaan. Er is trouwens nog goed nieuws. Momenteel kan je genieten van een grote korting van de Bol Masterclass. Klik hieronder op de grote rode knop. Veel succes!

BOL MASTERCLASS TIJDELIJKE KORTING

 

Laat een reactie achter