Combell review

Welkom bij deze Combell review!

Combell, een welgekend merk binnen de Belgische hosting wereld, alsook Europees. Deze hosting partij heeft nu reeds meer dan 18 jaar ervaring in hosting en heeft daarbij ook de kennis van iedere IT infrastructuur, apps en websites. Deze hosting partij is er al sinds 1999 en heeft op hun klantenteller meer dan 167.752 klanten staan. Ze halen een mooie 4,8 punten op 5 voor kwaliteit, snelheid en service. Wij vinden dit een TOP bedrijf en raden deze iedereen aan. Hieronder kan je lezen in onze review, waarom Combell de hosting partij voor je is en vind je alle informatie die je moet weten van deze provider.

Waarom Combell ?

Combell is het meest gekende maar ook het meest populaire hosting bedrijf binnen België. Daarnaast zijn ze ook meer en meer gekend geraakt binnen Europa. Op de Belgische markt tellen ze een heel groot aandeel wat hosting betreft. Door dit grote aandeel kan deze partij dan ook de prijzen iets drukken in hun bundels die ze aanbieden. Dit maakt het natuurlijk net iets interessanter voor u als klant. Hoewel ze prijzen kunnen drukken, zijn ze nog net iets duurder dan bijvoorbeeld een Siteground, maar als je alles op een rij plaatst heb je hier een goede kwaliteit, snelheid en Nederlandse ondersteuning. Dit kan ook voor u, van groot belang zijn. Naast een goede hosting, heb je hier ook een goede klantenservice.

Wij kunnen op de service en kwaliteit bij Combell ook maar weinig opmerken. Indien je verder reviews zou opzoeken en lezen, zal daar ook vooral positieve feedback over terugvinden.  Wat ook niet onbelangrijk is, is de laadtijd die zij je kunnen bieden. Wanneer een site traag vooruit gaat, kan je klant wel eens afhaken. Combell doet hier alles aan, dat de laadtijd zo hoog mogelijk is. Wij hebben het getest en deze als zeer goed beoordeeld.

combell review 2019

Prijzen en bundels

Bij Combell zijn er 3 verschillende bundels met shared hosting. Indien je hierbij wenst aan te sluiten, overloop je best even alle bundels hieronder, om een beeld te krijgen welke bundel het best bij je aansluit. Kies een bundel bij deze provider, wanneer je voor de volle 100% zeker bent. Twijfel je nog? Neem dan zeker contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder en zullen meteen aanduiden wat je best kiest.

 1. Essential bundel
  1. 9,33 Euro per maand
  2. Na 12 maand: 12,49 Euro per maand
  3. 4 websites
  4. 100 GB dataopslag
  5. One click installatie voor CMS
  6. Gratis domeinnaam
  7. 50 GB webruimte met snelle SSD
  8. 50 x 1 GB mailbox
  9. Gratis SSL certificaat voor een veilige website
 2. Professional bundel
  1. 9,33 Euro per maand
  2. Na 12 maand: 18,65 Euro per maand
  3. 5 websites
  4. 250 GB dataopslag
  5. One click installatie voor CMS
  6. Gratis domeinnaam
  7. 100 GB webruimte met snelle SSD
  8. 250 x 25 GB mailbox
  9. Gratis SSL certificaat voor een veilige website
 3. Expert bundel
  1. 17,62 Euro per maand
  2. Na 12 maand: 35,24 Euro per maand
  3. 6 websites
  4. 500 GB dataopslag
  5. One click installatie voor CMS
  6. Gratis domeinnaam
  7. 250 GB webruimte met snelle SSD
  8. 750 x 25 GB mailbox
  9. Gratis SSL certificaat voor een veilige website

KLIK HIER VOOR DE BESTE COMBELL HOSTING

 

Iedere bundel krijgt het eerste jaar een lagere prijs. Zo bieden ze je een mooie korting aan. Het eerste jaar hoef je zo ook geen grote bedragen te betalen en geniet je ook bij iedere bundel van een gratis domeinnaam in het eerste jaar. Daarbovenop geeft Combell voor iedere website een SSL-certificaat.

Wil jij ook overstappen naar Combell? Geniet dan zeker van de gratis en zorgeloze verhuisdienst. Zo hoef je geen technische kennis te hebben en kan je toch zeer eenvoudig je domein laten migreren.

Heb je interesse in een reseller hosting? Dan kan je zien op de website van Combell dat ze er ook enige bundels voor hebben.

Combell scoort 9.7/10 in onze Top 10 van Beste WordPress hosting!

Ontdek hier onze TOP 10 van Beste WordPress Hosting van België en Nederland

Combell staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting!

beste hosting nederland

 

 

combell review

Combell support 

Heb je vragen of zit je met een probleem, dan is het mogelijk om even bij het supportteam aan te kloppen. Zij zijn 7 dagen per week, dag en nacht beschikbaar voor al je vragen of problemen. Dit supportteam kan je telefonisch bereiken. Omdat je niet al te lang aan de lijn moet blijven wachten, heeft Combell ervoor gezorgd dat er specialisten aanwezig zijn. Zij zijn ook 24/7 bereikbaar en zelfs op feestdagen. Nog een groot verschil dus met de concurrentie in het voordeel van de klant.

Wie nood heeft op een back-up of een verkeerde move gedaan heeft kan gebruik maken van de dagelijkse back-up service. Hierbij garandeert Combell je steeds de laatst werkende versie te kunnen terugplaatsen. Alweer een zorg minder.

Andere diensten bij Combell 

Combell heeft naast shared hosting ook nog volgende functies of diensten waarvoor je bij hen terecht kan;

 • Reseller hosting
 • WordPress ondersteunende hosting
 • Aankoop domeinnamen
 • Registratie van domeinnamen
 • Office 365
 • SiteBuilder
 • E-mail hosting

Ja hoor, Combell heeft ook een WordPress ondersteunende hosting omgeving. Indien je dus over één of meerdere wordpresswebsites beschikt dan kan je dit zeker zorgeloos bij hen hosten. WordPress is momenteel één van de populairste websiteplatformen ter wereld. Ook Combell moet daarop inspelen.

Daarnaast heeft deze hosting provider een extra bescherming tegen mallware en hacking.

Andere platformen naast WordPress die naar Combell kunnen ondergebracht worden zijn bijvoorbeeld Magento, Drupal of Joomla.

combell review

Conclusie Combell review 

Combell kent zijn naam niet alleen als populairste hostingpartij van Belgie maar is daarbij ook nog het meest gekend. Met zijn grote aandelen op de hosting markt, kunnen zij de prijs toch iets drukken wat interessant is voor hun klanten. Alle bundels bevatten een gratis SSL-certificaat die de veiligheid van je website garandeert. Daarbovenop verkrijg je een gratis domeinnaam gedurende het eerste jaar.

Combell staat gekend voor hun hoge en vooral goede score op vlak van de klantenservice, snelheid en kwaliteit. Deze drie belangrijke punten zorgen dan ook voor een goed draaiende website. Binnen de klantendienst staan er specialisten voor je klaar en dat 24/7 en ook op feestdagen. Wij kunnen alvast meegeven dat zij je snel verder helpen en zorgen voor oplossing voor ieder probleem.

Wanneer je wilt overstappen naar Combell kan je ook gebruik maken van de gratis verhuisdienst. Hier kan je dus eenvoudigweg, even terug leunen en je vooral geen zorgen maken. Je kan hier dan ook terecht met iedere website, gebouwd uit verschillende platformen. Daarbij heeft ook deze provider een ondersteuning opgebouwd voor WordPress websites.

De hoge score die zij behaalden van 4,8 op 5, vinden wij heel normaal. Ze zijn zeer gekend, populair en bieden een uitstekende kwaliteit en snelheid. Wanneer we spreken van top, noemen we zeker Combell hosting. Een aanrader voor iedereen die nog op zoek is naar een hosting partij of wenst over te schakelen naar een nog betere partij.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN COMBELL HOSTING

Onze Favoriet van 2019
Snelle, Betaalbare WordPress Hosting?
Kies dan voor: VIMEXX!

BEZOEK DE WEBSITE

Laat een reactie achter