Neostrada review

Welkom bij deze Neostrada review!

Als je nadenkt als bedrijf of particulier om een shared hosting pakket aan te gaan of een domeinregistratie te doen, kan je zeker even nadenken over Neostrada. Zij zijn een middelgrote speler op de Nederlandse markt op gebied van hosting. Bij het lezen van onze review, zal je snel opmerken dat er weinig tot geen negatieve commentaren zijn over Neostrada. Ze mogen dan ook pronken met hen heel hoge klantentevredenheid.

Hosting?

Hosting houdt je website online beschikbaar voor iedereen. Zo kunnen ze je website vinden en bezoeken. Wie geen webhosting bezit zal ook geen bereik kennen buiten jezelf. Hieruit kan je wel afleiden dat webhosting wel van groot belang is voor het beheer van je website maar ook voor je klantenbezoek te verkrijgen.

Omdat webhosting zo belangrijk is, is ook je keuze van hosting partij belangrijk. Kies wijs en vooral juist.

neostrada review

Neostrada Hosting 

Wij hebben de belangrijkste diensten bij Neostrada even hieronder opgesomd. Zo krijgen jullie al een idee wat je allemaal bij hen kan verwachten.

 • Hosting + cloud hosting
 • Reseller Hosting
 • Aankoop van je domein + registratie
 • Gratis websitebuilder
 • SSL certificaten voor je websites
 • Betaalde verhuisservice
 • WordPress ondersteuning

Ook Neostrada kent, zoals meeste andere hosting providers, een zeer gebruiksvriendelijk installatieprogramma. Hierdoor kan je heel eenvoudig je platformen zoals bijvoorbeeld; WordPress, Coppermine of Joomla, in enkele klikken installeren.

De gedeelde hosting pakketten bij Neostrada hebben allen een SSD-opslag. Hierdoor zal je website sneller toegang geven tot opgeslagen bestanden op je server. En ook je server kan je delen via een shared hosting met al je klanten.

Wij kunnen stellen dat Neostrada een goede hosting optie is voor zowel particulieren alsook zakelijke klanten. Wanneer je reeds over een domeinnaam beschikt, kan je via de betaalde verhuisservice, je reeds bestaande domein laten verhuizen.

Neostrada scoort zeer goed in onze Top 10 van Beste WordPress hosting!

Ontdek hier onze TOP 10 van Beste WordPress Hosting van België en Nederland

Combell staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting!

beste hosting nederland

Neostrada prijzen en bundels

Neostrada kent 3 verschillende bundels. Hieronder kan je een overzicht vinden met alle pakketten en prijzen. Ieder pakket heeft zijn opties en functies waaronder iedere bundel altijd de SSD-opslag bevat.

 1. Starterpakket webhosting:
  1. 2,54 Euro per maand
  2. 1 GB werkgeheugen
  3. Onbeperkt aantal websites
  4. 15 GB webruimte (extra snel via SSD)
  5. 1 vCPU
 2. Businesspakket webhosting:
  1. 7,99 Euro per maand
  2. 3 GB werkgeheugen
  3. Onbeperkt aantal websites
  4. 100 GB webruimte (extra snel via SSD)
  5. 3 vCPU’s
 3. Professional webhosting:
  1. 11,99 Euro per maand
  2. 6 GB werkgeheugen
  3. Onbeperkt aantal websites
  4. Onbeperkte webruimte (extra snel via SSD)
  5. 6 vCPU’s
  6. Gratis verhuisservice en moeiteloos overstappen

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN NEOSTRADA

 

Alle bundels bevatten een gratis SSL-certificaat voor je websites en geven je daarbij nog een 99,9 up-time garantie. Dit zorgt ervoor dat je bij ieder pakket helemaal zorgeloos tewerk kan gaan. Neostrada garandeert hierbij ook, wanneer ze dit niet halen, dat je je geld terug ontvangt. Neostrada staat bekend om zijn betrouwbaarheid.

Hier is hosting echt niet moeilijk. Er is een zeer gemakkelijk panel waarbij je alles kan bijhouden. Alle websites komen terecht op een veilige server en daarnaast kan je, wanneer je nog geen website beheert, een eigen website bouwen met de gratis websitebuilder. Die zit inbegrepen in je bundel. Voor het bouwen van je eigen website kan je kiezen uit enkele verschillende templates en bouw je deze op in enkele klikken.

Heb jij een WordPress, drupal website of een Joomla website? Dan kan je deze ook zeer eenvoudig hosten bij Neostrada. Dankzij het eenvoudig installatieprogramma kan je deze snel integreren en ben je snel terug online. Iedere website krijgt ook een SSL-certificaat, dus ben je boven alles ook nog veilig.

neostrada review

Reseller hosting

Wanneer er interesse is in een reseller programma dan heeft Neostrada goed nieuws. Deze hosting partij heeft maar liefst 3 verschillende bundels met een reseller programma voor jullie. Ook hier hebben wij een overzicht hieronder geplaatst met alle functies en prijzen.

Wanneer kies je voor een reseller hosting? Dit is interessant voor iedereen die een account wil loskoppelen in enkele losse accounts. Bijvoorbeeld wanneer je voor vrienden of klanten, los van je eigen bedrijf wil hosten. Hierbij maak je ook gebruik van de gekende SSD-opslag, waarbij je minder tijd zal nodig hebben om opdrachten te verwerken. Dit kan een groot verschil geven bij websites met bijvoorbeeld een groot database.

 1. Small reseller bundel:
  1. 4,24 Euro per maand
  2. 10 GB webruimte (extra snel via SSD)
  3. Onbeperkt dataverkeer
  4. 10 accounts
  5. 10 x 1 vCPU
  6. 10 x 1 GB werkgeheugen
 2. Beginner reseller bundel:
  1. 8,49 Euro per maand
  2. 50 GB webruimte (extra snel via SSD)
  3. Onbeperkt dataverkeer
  4. 25 accounts
  5. 25 x 1 vCPU
  6. 25 x 1 GB werkgeheugen
 3. Plus reseller bundel:
  1. 19,99 Euro per maand
  2. Onbeperkte webruimte (Extra snel via SSD)
  3. Onbeperkt dataverkeer
  4. 100 accounts
  5. 100 x 1 vCPU
  6. 100 x 1 GB werkgeheugen

Ook hier zijn in alle bundels de gratis SSL-certificaten inbegrepen alsook een 1 GB PHP memory limit.

Klantenservice van Neostrada

Een eenvoudig panel zorgt voor minder tot geen vragen, maar mocht je er toch hebben, dan kan je steeds terecht bij de klantendienst. Deze staan 7 dagen per week voor je klaar.

Je vragen kan je beantwoorden op 3 verschillende manieren.

 1. Er is een pagina met veelgestelde vragen (FAQ) waarin je alle kennis en vragen kan terugvinden.
 2. Indien je niet gevonden hebt wat je zocht, kan je een mail zenden naar de klantendienst. Daar zullen zij zo snel mogelijk op je vraag terugkomen. Hierbij kan je rekenen dat je binnen het uur reactie zal verkrijgen.
 3. Moet het sneller? Dan kan je via de livechat iemand van de klantendienst aanspreken. Daar antwoorden zij razendsnel en zoeken samen met jou tot een oplossing.

Hoe je je vragen laat beantwoorden hangt af van hoe snel je je antwoord nodig hebt.

Meer voordelen?

Neostrada gaat voor het beste voor al hen klanten. Ze wensen daarbij dan ook enkel bundels en pakketten aan te bieden zonder extra kleine lettertjes. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, je krijgt het zoals je het leest, zonder meer. Ieder hostingpakket heeft goede functies die het voor jou als klant echt eenvoudig maakt.

Naast je bundel krijg je ook een goede begeleiding van de klantendienst. Wanneer je met een probleem zit, zullen zij je verder helpen tot het probleem ook echt is opgelost. Er is niemand die afgewimpeld wordt.

Iedere bundel wordt onmiddellijk beschikbaar gesteld na betaling. Dat betekent dat je niet lang hoeft te wachten en er dus meteen kan invliegen. Wie een professionele bundel verkozen heeft, kan ook nog eens gebruik maken van de gratis verhuisservice. Wie hier niet voor gekozen heeft, kan met een kleine bijdrage ook genieten van een verhuisservice. Zo kan je helemaal zorgeloos overstappen.

Nog meer voordelen? Tuurlijk wel:

 • Zelf PHP versie verkiezen
 • Onbeperkte e-mailaccounts
 • 1-click installer
 • Shell toegang
 • cPanel controle paneel
 • Onbeperkt MySQL databases
 • phpMyAdmin
 • Gratis SSL certificaten

neostrada ervaringen

Conclusie Neostrada review

Wij kunnen stellen dat Neostrada een goede en betrouwbare patrij is voor zowel particuliere alsook zakelijke klanten. Deze hosting helpt je bij alles waar ze kunnen en je kan hier helemaal zorgeloos overstappen. Er zijn geen kleine lettertjes, je krijgt alles zoals omschreven in hun bundels. Daarnaast bieden ze ook een 99,9% uptime garantie wat zeker niet min is.

Heb je een eigen domeinnaam? Geen zorgen. De verhuisdienst helpt je graag met het overbrengen van je domein. Bij een Pro pakket heb je deze verhuisdienst gratis, indien je deze niet hebt, kan je met een kleine bijdrage hier ook gebruik van maken.

De prijzen zijn vrij laag en toch krijg je hier heel wat voor terug. Deze hostingpartij heeft een goede prijs/kwaliteit en we kunnen ze dan ook hard aanraden. De hoge klantentevredenheid kan onze mening alleen maar bevestigen. Deze staat op 9/10 en ze mogen er best om pronken.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN NEOSTRADA

Onze Favoriet van 2019
Snelle, Betaalbare WordPress Hosting?
Kies dan voor: VIMEXX!

BEZOEK DE WEBSITE

Laat een reactie achter