WordPress blijft stijgen!

Als je dit artikel leest dan is de kans groot dat je zelf een WordPress site hebt of dat je plannen hebt om de wondere wereld van WordPress te ontdekken. WordPress is een OpenSource en immens populair de laatste jaren. Dankzij WordPress kan je zonder programmeren vrij snel een nieuwe website zelf maken.

Hoe populair is WordPress?

WordPress is gigantisch populair! Toen ik starte met WordPress enkele jaren terug was het marktaandeel rond de 20%. Maar nu anno 2019-2020 is dit percentage gegroeid naar 34.5%! Dus bijna 35% van alle websites in de wereld zijn gemaakt met WordPress. Dat dit percentage nog zal blijven stijgen is niet meer dan normaal. WordPress en alles eromheen heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld. Je moet tegenwoordig geen programmeur meer zijn of super technisch om zelf een website te maken.

Welke CMS Kiezen?

Er zijn nog andere CMS oplossingen zoals: Joomla, Drupal, … Deze hebben uiteraard ook voor en nadelen. Als we even de statistieken van W3Tech bekijken dan zien we datWordPress met voorsprong de meest populaire CMS is. En dit met maar liefst 62%!

One Response

Laat een reactie achter