SMMB Masterclass review

Welkom in deze Smmb Masterclass Review

In deze Smmb masterclass review bekijken we in detail de populaire figuur Boyd Hoek en vooral zijn Online Training De Smmb Masterclass. Je zal Boyd Hoek wellicht al regelmatig hebben zien passeren op social media zoals Facebook, Instagram, Youtube, … In zijn advertenties maakt hij uiteraard reclame voor zijn video cursus. In deze review zal je ontdekken of Boyd Hoek betrouwbaar is en of je effectief duizenden euro’s kan verdienen dankzij deze online training. Veel leesplezier.

Wat is de Smmb Masterclass eigenlijk?

Smmb is een afkorting en staat voor Social Media Marketing Bureau. Dus als je ambitie hebt om je eigen social media bureau op te richten of je wilt dit er bij nemen als extra dienst van je (nieuw) bedrijf dan is dit de ideale training voor je. Boyd Hoek verdient zelf meer dan €10000/maand dankzij de strategieën die hij meegeeft in zijn online training. Dit klinkt allemaal vermoedelijk onrealistisch maar dit is effectief de waarheid. Maar uiteraard niet vergeten dat Boyd Hoek dit niet zomaar heeft gerealiseerd. Ook hij heeft hier enkele jaren over gedaan met veel vallen maar toch altijd weer opstaan.

Na het volgen van de Smmb Masterclass is het dus de bedoeling dat je de social media en dan voornamelijk de advertenties voor hen zal beheren. Als je even rond je kijkt zal je schrikken hoeveel bedrijven eigenlijk nog geen of zeer slecht van social media gebruik maken. En als je dit efficiënt doet kan je hier als bedrijf zeer veel geld mee verdienen. De bedrijven weten dit uiteraard ook, dus als je ze kan overtuigen van de meerwaarde hiervan betalen ze gemakkelijk €1000/maand hiervoor. Zodra je meerdere klanten hebt, kan dit dus serieus oplopen. Je zal in deze video training dus ook leren hoe je klanten kan krijgen en ook hoe je alles kan opschalen met behulp van outsourcing en andere tools.

smmb masterclass review

Wie is Boyd Hoek precies?

De instructeur van deze online training is dus uiteraard Boyd Hoek. Een Nederlander geboren in het jaar 2000 in Casticum. Net zoals veel leeftijdgenoten van begin de 20 ging Boyd veel uit. Maar als snel had hij door dat er meer in het leven zit dan elk weekend uitgaan. Hij startte een eigen Social Media Marketing bedrijf op. Ook hier ging dit terug met vallen en opstaan maar al snel ontwikkelde Boyd enkele winstgevende strategieën waarmee zijn klanten zeer tevreden waren. Het grote voordeel van een dergelijke business is dat je geen 8 u per dag actief hoeft te werken. Als voorbeeld de advertenties runnen dan hoef je enkel maar af en toe de resultaten en statistieken te bekijken om eventueel bij te sturen. Het grootste werkt gebeurt dus vooral in het begin als je een nieuwe klant hebt. Maar daarna kan er zeer veel (semi) automatisch verlopen.

Omdat Boyd dit zo graag doet, had hij besloten om hier een professionele video cursus van te maken. Om mensen te tonen dat je zonder kennis ook een dergelijke business kan uitbouwen . Zolang je maar internet hebt.

Ontdek het geheim van Boyd Hoek in deze video

boyd hoek betrouwbaar

Inhoud Smmb Masterclass online training

Boyd legt alles uit in duidelijke HD video’s. De training bestaat dan ook uit ruim 30 lessen! De bedoeling is dat je deze doorloopt in ongeveer 6 weken. Elke week kan je dus een andere module bekijken.

Hieronder kan je het overzicht terugvinden van de verschillende modules:

WEEK 1: Je fundering leggen

 • Je fundering leggen
 • Het business model
 • Je markt, service en aanbod
 • Je markt leren kennen
 • Mindset

WEEK 2: Resultaten behalen

 • Het Facebook Algoritme
 • Het sales proces
 • De opzet(business manager & pixel)
 • SMM voor lokale bedrijven
 • Ads opzetten: van A tot Z
 • Clickfunnels: van A tot Z
 • Zapier: van A tot Z
 • Competities runnen
 • Skeletsysteem restaurants
 • Skeletsysteem tandarts
 • Skeletsysteem fitness industrie

WEEK 3: Je eerste klant

 • Je eerste klant
 • Proefperiode resultaten

WEEK 4: Sales

 • Meetings zetten, Cold Calls
 • Meetings zetten, FB & Linkedin
 • De Close formule
 • Het sales script
 • Boyd’s live sales call #1
 • Boyd’s live sales call#2

WEEK 5: Systemen & processen

 • Automatisch betalingen en facturen
 • Het magische contract
 • Klanten on-boarden

WEEK 6: Passief maken & schalen

 • Top freelancers vinden, inhuren en managen

BONUSSEN

 • Coaching calls opnames
 • Mastermind opnames

smmb masterclass ervaringen

Kosten Smmb Masterclass

Dat deze professionele online training niet gratis is, zal je uiteraard niet verbazen. Dat je hier mooie resultaten kan mee behalen dat hebben de ruim 350 studenten dus al bewezen. De resultaten lopen uiteraard uiteen. Zo zijn er mensen die nog maar €1000/maand verdienen en anderen die hier al enkele maanden mee bezig zijn, zitten al aan €8000/maand of meer. Het goede nieuws is dat Boyd regelmatig serieuze kortingen toekent aan deze video cursus. Klik op de onderstaande knop om de tijdelijke 70% Korting te claimen!

SMMB TIJDELIJKE KORTING

Online Community?

Zodra je de Smmb Masterclass koopt, krijg je dus toegang tot alle video modules die je op gelijk welk moment kan (her) bekijken. Ook kan je alles rustig bekijken op je smartphone, wat net zo handig is! Je krijgt ook direct toegang tot de online community van meer dan 350 studenten die deze cursus hebben aangekocht. Hier kan je dus vragen stellen aan de andere studenten maar kan je ook de resultaten van hen zien. Zo kan je inschatten hoelang jij er ongeveer zal overdoen om dezelfde resultaten te behalen.

Bol Masterclass Onze Ervaringen

Enkele maanden terug hebben we deze Smmb masterclass kunnen volgen. We zijn er dan ook direct vol ingevlogen en alle video’s doorlopen. Boyd begint zoals het eigenlijk moet bij het begin en gaat dan ook telkens een stap verder. Het leuke is dat je veel zaken ook effectief in de praktijk kan uittesten. Wat ons ook zeer beviel was het feit dat Boyd toont hoe je effectief klanten kan binnenhalen en geld verdienen. Want er zijn tegenwoordig veel gelijkaardige cursussen die je kan kopen. En allemaal hebben ze wel een bepaalde waarde. Maar wat ben je er mee als je op het einde van de rit er geen geld kan mee verdienen? In week 6 geeft Boyd trouwens ook nog enkele gouden tips mee als je effectief alles wil opschalen door het inhuren van Freelancers. En als extra krijg je ook nog enkele bonussen zoals de coaching calls uit het verleden + mastermind. Vooral uit de video’s van de Coaching Lessen hebben we nog enkele interessante strategieën geleerd.

smmb masterclass betrouwbaar

Smmb en Boyd Hoed Betrouwbaar?

Sommige mensen vragen zicht het mss af of Boyd Hoek en deze cursus te vertrouwen zijn omdat ze nu en dan een negatieve reactie online lezen. Wel laat 1 ding duidelijk zijn, dit is een professionele video cursus waar je effectief mee aan de slag kan en uiteindelijk kan je er zeer veel geld mee verdienen. Maar dit op uiteraard 1 voorwaarde: dat je er 100% voor gaat en niet opgeeft als het even wat minder gaat(wat de meeste mensen doen). De meeste mensen beginnen altijd enthousiast aan een nieuwe cursus of training maar stoppen dan om bepaalde redenen. En dat is uiteraard zeer jammer! Zeker als je weet dat de methode van Boyd Hoek die je zal leren in deze Smmb Masterclass effectief werkt en hem meer dan €10000/maand oplevert.

Gratis Training?

Voor mensen die Boyd Hoek en nog maar weinig van deze training afweten of nog twijfelen dan hebben we goed nieuws! Er is namelijk een gratis training waar Boyd Hoek je zal tonen hoe je met zijn methode zonder speciale kennis of ervaring kan slagen in deze business. Ook toont hij hoe je binnen de 24u een eerste klant kan binnen halen met zijn bewezen methode. En als extra krijg je in deze gratis training ook nog 2 bonussen: Een €100K sales script + voorbeelden van zijn best werkende Facebook adds.

GA NAAR DE GRATIS TRAINING

Smmb Masterclass Voordelen

 • Duidelijke stap voor stap HD Video’s
 • Online Community
 • Goede Ondersteuning
 • Bewezen strategieën
 • Ruim 350 studenten

Smmb Masterclass Nadelen

 • Je zal er effectief enkele weken overdoen om deze cursus onder de knie te krijgen. Dit hoeft eigenlijk geen nadeel te zijn! Want als je er vol voor gaat, kan dit je leven effectief veranderen!

Smmb Masterclass Review 2020 Conclusie

Wij hebben deze Smmb Masterclass van Boyd Hoek zelf doorlopen en zoals je in onze bovenstaande Smmb Masterclass kan lezen, zijn wij dan ook zeer positief hierover. We kunnen meegeven dat je hier zeker veel geld kan mee verdienen en dit op slechts 1 voorwaarde. Als je effectief er vol voor gaat en doet wat Boyd doet. Want zijn Social Media strategieën werken dus het is enkel zaak om dit ook in de praktijk uit te voeren. Ook nog even meegeven dat er een 14 dagen niet tevreden/geld terug garantie is. Dit kan meestal de doorslag geven aan de twijfelaars om de sprong te wagen. Via de onderstaande rode knop kan je een grote tijdelijke 70% korting claimen. Veel succes!

SMMB MASTERCLASS TIJDELIJKE KORTING

 

Laat een reactie achter