Siteground review

Welkom bij deze Siteground Review!

Wie Siteground niet kent, is één van de weinigen. Wanneer wij over een heel erg bekende hosting spreken dan is het wel deze provider. Ze hebben bundels aan lage prijzen en bieden toch een vrij hoge kwaliteit aan. Dit bedrijf heeft een groot aantal personeelsleden en dat voor hen streefdoel te halen. Hun doel is dan ook een hoge klantentevredenheid. Deze tevredenheid staat voor hen op nummer 1. Dit zorgde dan ook voor een goede groei van het bedrijf.

Waarom je kiest voor Siteground

Voor een niet kenner op gebied van hosting kan je bij deze provider zorgeloos aan de slag. Iedere bundel die je hier kan aankopen, bevat een zeer duidelijk installatie programma die je helpt om eenvoudig en zonder zorgen op te starten. Dit programma helpt je om in enkele klikken je platform te installeren. Platformen zoals Drupal, Joomla of WordPress.

Siteground legt de focut op de klantentevredenheid en spendeert er dan ook veel aan. Dit in combinatie met een zeer krachtige en snelle server maakt hen een goede provider. Indien je Siteground even op google zoekt, vind je dan ook bijna geen negatieve feedback of bemerkingen. Klanten plaatsen de score op 9,7/10. Wij vinden dit een hoge score maar we verdiend.

Bij iedere goede review over een hosting partij, komt de naam Siteground hoe dan ook naar boven. Vele klanten zijn zeer tevreden en verwijzen anderen dan ook door. Zo ben jij ook zelf een potentiële nieuwe klant bij hen.

siteground review nederlands

Naast de klantentevredenheid hebben ze nog een belangrijk gegeven. De gebruiksvriendelijkheid. Ook dit is van groot belang als je niet echt een technische aanleg of kennis hebt. Ook hierin zijn ze geslaagd en staat de score hoog. Bovendien blijven zij niet stilstaan en gaat Siteground voor nog meer vernieuwingen en groei.

We kunnen stellen dat ze zeer eenvoudig in gebruik zijn en dat is voor iedere starter welkom. Zo kan je meteen aan de slag, je WordPress installeren en bouwen maar! Ben je toch al een expert? Dan is er ook geen zorg. Naast de eenvoudigheid, zijn er een tal van beschikbare opties binnen deze hosting partij. Functies en opties zoals Cloudflare CDN die bovendien ook gratis is bij Siteground.

De gekende platformen Joomla en WordPress zijn zelf ook zeer tevreden over Siteground en bevelen deze hosting partij ook bij hun klanten aan. Dit is nog een extra bewijs dat je zeker goed zit bij deze provider. 

 

 

Bekijk eerst deze Siteground Testimonial …

siteground review nederlands

 

Siteground scoort zeer goed in onze Top 10 van Beste WordPress hosting!

Ontdek hier onze TOP 10 van Beste WordPress Hosting van België en Nederland

Combell staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting!

beste hosting nederland

 

siteground review 2019

Prijzen en pakketten

Siteground heeft 3 verschillende bundels waarbij je kan aansluiten met daarin elk hun prijs en functionaliteiten: 

 1. Start up bundel:
  1. Kostprijs: 4,95 Euro per maand.
  2. Deze prijs stijgt na 12 maand naar 9,95 Euro per maand.
  3. Binnen deze bundel heb je volgende zaken
  4. 1 website
  5. gratis SSL
  6. Back-ups
  7. Gratis Cloudflare CDN
  8. 10 GB dataopslag.
  9. Tot 10.000 bezoekers op je site ontvangen.
 2. GrowBig bundel:
  1. Kostprijs: 9,95 Euro per maand.
  2. Deze stijgt na 12 maanfd naar 17,95 Euro per maand.
  3. Hiervoor heb je onbeperkt aantal websites
  4. gratis SSL
  5. back-ups
  6. gratis Cloudflare CDN
  7. 20 GB dataopslag
  8. Tot 25.000 per maand.
 3. GoGeek bundel:
  1. Kostprijs 14,95 Euro per maand.
  2. Stijging na 12 maand tot 29,95 Euro per maand
  3. Hierbij verkrijg je onbeperkt aantal websites
  4. gratis SSL
  5. back-ups,
  6. gratis Cloudflare CDN
  7. Tot 30 GB dataopslag
  8. Je bezoekers kunnen per maand stijgen tot 100.000.

Iedere bundel bevat een zeer eenvoudig installatieprogramma alsook een gratis SSL-certificaat voor al je websites.

ONTDEK HIER WAAROM ZO VEEL MENSEN KIEZEN VOOR SITEGROUND!

Klantendienst 

Siteground wil iedereen binnen de 5 minuten helpen en het probleem oplossen. Dit is een stelling die zij meegeven en wij ondervonden hebben dat zij vrij dicht nagaan. In vergelijking met andere hosting partijen is dit toch een vrij snelle tijd.

Wanneer je het installatieprogramma goed hebt gebruikt en opgevolgd van in het begin, dan zullen er weinig tot geen technische vragen mogen zijn. Zo ben je helemaal safe van begin af aan. Indien je dan toch nog een vraag zou hebben, kan je binnen enkele seconden een antwoord verwachten via de live chat.

Heb je een iets technischere vraag of probleem die wat langer kan duren dan kan het soms toch iets langer duren dan de opgegeven 5 minuten. Natuurlijk is dit vrij normaal. Voor ieder probleem kan je zonder zorgen contact opnemen met de klantenservice. Iedere medewerker in het supportteam zorgt voor een goede opvolging en uiterst goede service. Daarbij zijn ze 7 dagen lang op volle 24 uur beschikbaar.

Siteground – Snelheid  

Vandaag kunnen we meegeven dat de laadtijd van groot belang is. Bij iedere hosting partij zorgen ze er dan ook voor dat deze uiterst snel verlopen. Ook Siteground heeft snelheid als een streefdoel staan en wil dit zo optimaal mogelijk laten verlopen. Bij een te lange wachttijd kan je wel eens klanten verliezen en dat zou niet goed zijn voor je online shop.

Wij kunnen meegeven na een uitgebreide test dat de laadtijden erg snel verlopen en dat de garantie die zij geven ook echt waar is. Wij hebben deze snelheden reeds getest zonder enige optimalisatie vandaar geven we ze ook een grote score. Wanneer de laadtijd dus nu al zo hoog staat en een optimalisatie volgt, zal ook de klantentevredenheid op je site goed kunnen groeien. Geduld wordt hier niet op de proef gesteld.

Daarnaast kan deze provider ook een goede up-time garanderen wat minstens even belangrijk is voor ieders website of online shop. En als afsluiter hierop, is ook de migratie van je website erg eenvoudig en vooral vlot. De nodige hulp kan je hierbij opvragen bij de klantenservice, die dan ook ervoor zorgen dat het snel en zorgeloos verloopt.

siteground ervaringen

Conclusie Siteground review  

Siteground is niet alleen een eenvoudige maar ook een veelzijdige hosting provider. Als leek in deze technische wereld kan je er ook heel snel in thuis gebracht worden. Je vind er heel snel terug wat je allemaal nodig hebt en indien je toch nog vragen hebt, kan je deze stellen aan de heel erg vriendelijke klantendienst.

Deze service staat 24 uur per dag en 7 dagen lang voor je klaar. Wanneer je een probleem hebt, zullen zij je zeker verder helpen en garanderen je dan ook een oplossing aan te bieden binnen de 5 minuten. Dit is meer dan wat de andere hosting providers je kunnen bieden.

Siteground is ook een internationale speler. Daardoor kunnen wij ook een lagere prijs aanbieden. Interessant voor wie een goede hosting partij wenst die niet heel erg duur is. Je hoeft hier geen schrik te hebben. De lage prijs biedt een uiterst hoge kwaliteit en meer heb je niet nodig….

Wanneer we toch een klein minpunt moeten opnoemen dan zou het de taal zijn waarin je de klantenservice krijgt. Deze kan echter niet in eigen taal want doordat zij een internationale speler zijn, bieden ze geen Nederlandse ondersteuning. Wel is er een mogelijkheid om aan te sluiten bij Nederlandse groepen, waarbij je elkaar kan helpen en enkele vragen kan stellen. Wie natuurlijk wat Engels kent, vind dit punt dan weer geen minpunt.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN SITEGROUND!

Onze Favoriet van 2019
Snelle, Betaalbare WordPress Hosting?
Kies dan voor: VIMEXX!

BEZOEK DE WEBSITE

Laat een reactie achter