Hestia thema review

Welkom bij deze Hestia Thema Review!

Hestia theme is momenteel een van de meest populaire themes voor WordPress websites. En wanneer wij spreken van de beste, gaat dit meteen tot je verbeelding spreken. Wij kunnen meegeven dat dit thema tot wel 2000 keer gedownload wordt en dat geeft toch wel een hoog aantal websites. Daarbovenop is dit thema ook door de vele gebruikers heel hoog in review gescoord.

Dit thema is geschikt voor veel verschillende soorten websites. Dat zorgt dat ze ook een breed segment van beroepen kunnen ondersteunen en dit voor zowel grote als kleine bedrijven. Wie het wenst, kan op lange termijn dit thema ook gebruiken of updaten naar een webshop.

Hestia is heel eenvoudig te downloaden en installeren en met de juiste plugins maak je een super website met mooi design.

Wij geven dit thema een score van 8.5 op 10 en hieronder kan je lezen waarom.

review hestia theme nederlands

Hestia theme installatie

Het Hestia theme heeft zoals vele thema’s in WordPress, een demo waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt. Wanneer je deze dan ook installeert op je website heb je al een zeer goede basis en voorbeeld van hoe je website eruit kan zien. Daarop kan je verder bouwen en nodige aanpassingen uitvoeren.

Wij raden aan een customizer plugin te installeren, waarbij je ook heel gemakkelijk je pagina’s kan aanpassen. Elementor is hier ook een goede pagebuilder voor.

Je hoeft geen code te kennen in dit thema om alles naar smaak aan te passen. Het is eenvoudig in gebruik en je kan alles met je pagebuilder aanpassen waar nodig. Blokken kunnen geplaatst worden, teksten kunnen aangepast worden en het kleurenschema kan geheel naar smaak aangebracht worden.

Iedereen die een starter is, kan hiermee overweg. Eenvoudig!

Dit thema biedt een goede toekomst binnen WordPress, het wordt vaak gekozen en kent ook meerdere updates naar de vernieuwde WordPress. De toekomst ligt zeker en vast hier.

Verder kan je ieder thema verder uitbouwen met enkele betalende opties en plugins. Ook bij Hestia theme is dit niet anders. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  1. Sliders voor je voorpagina. Dit is een optie die je kan bijbetalen en niet gratis of standaard inbegrepen is.
  2. Woocommerce functies. Deze kan je bijnemen indien je wenst over te stappen naar een webshop.
  3. Nog meer keuze in kleuren voor je thema. Je bent reeds vrij om enige aanpassingen te doen maar wens je nog meer keuze en vrijheid? Dan kan je beter deze betalende optie erbij nemen.
  4. Extra layouts en templates voor de opmaak van al je webpagina’s. Deze zijn in de standaard versie vrij beperkt maar kunnen ook uitgebreid worden. Maak een juiste keuze hiervoor indien je net iets meer van je website wenst.
  5. Verdere plugins en opties kunnen overwogen worden door te zoeken in de plugin zoeker. Kijk steeds goed na of de plugin compatibel is met dit thema en maak zorgeloos je webpagina verder.

 

Bekijk ons Favoriet WordPress Thema

astra wordpress theme review nederlands

 

Gratis

Binnen WordPress zijn er enkele gratis thema’s maar die zijn niet allemaal even goed. Wij kunnen wel meegeven dat Hestia theme daar wel onder valt. Zij zijn dus niet alleen gratis maar ook nog eens populair, eenvoudig en perfect werkend.

Wie dus op zoek is naar een gratis thema dat voldoende draait, kan zich goed nestelen met het Hestia theme.

Opgelet, niet alles is gratis natuurlijk. Indien je bij de standaard zaken blijft, kan je perfect een gratis website opbouwen.
Wens je toch net dat tikkeltje meer? Dan kan je enkele opties betalend bijnemen. Maar hier ga je natuurlijk zelf zo duur als je wilt.

De kosten van je website heb je geheel in eigen handen.

HESTIA PRO Staat in onze TOP 10 van Beste WordPress Thema’s

Met een mooie 8.5 op 10 staat het Hestia PRO thema stevig in onze TOP 10! Het super populaire thema Divi van Elegant Themes staat al enkele jaren op nummer 1.

Bekijk hier onze TOP 10 van Beste WordPress Thema’s.

beste wordpress thema's

 

Voor wie?

Het Hestia theme is een gratis tot goedkoop thema die gemaakt werd voor professionals. Op heden komen natuurlijk ook meer en meer eigen websites bij zonder enige professionele aanleg. Dit thema kan dus gebruikt worden door eender wie. Het is multi inzetbaar en kan voor alle sectoren gebruikt worden.

Dit thema heeft een one-page ontwerp die toch wel meer mogelijkheden biedt. Je kan er heel wat customized mee doen en enkele widgets aan toevoegen. Dit thema is dan ook nog eens full responsive en biedt dan ook weer mogelijkheden naar gebruik op verschillende devices: Smartphone, tablet en pc.

Ben jij druk in de weer met SEO vriendelijke thema’s? Dan ben je ook hier aan het juiste adres. SEO is op heden een zeer belangrijk onderdeel van je website en dit thema is dan ook helemaal klaar voor SEO vriendelijke opbouw. Ben je nog niet helemaal zeker? Installeer dan ook Yoast SEO om je verder te ondersteunen.

Ook het design is zeer leuk en voor iedereen toegankelijk daar het reeds een moderne toets heeft. Zo ben je helemaal mee en biedt je een zeer aantrekkelijke website aan.

ervaringen hestia thema

Conclusie Hestia thema review

Hestia theme is een zeer modern thema die door iedereen kan gebruikt worden. Zowel starters als professionals vinden hier hun weg. Dit thema is zo opgebouwd dat het ieder beroep in de kijker kan stellen. Het maakt dus niet uit als je nu een klusjesman bent of een kapster of een als je een hotel in bezit hebt. Hestia is het thema voor ieder van deze websites.

Dit WordPress thema is razend populair en wordt wel tot 2000 keer per dag gedownload. Bovendien is het full responsive wat ervoor zorgt dat het op ieder toestel mooi oogt en overzichtelijk is. Met de strakke look haal je iedereen over de streep en biedt je een zeer aanlokkelijke site aan.

Wie niet graag hoog in prijs gaat voor een thema, zit hier zeker goed. Hestia theme is boven alles ook nog eens gratis! Met de standaard en gratis versie kan je al heel wat aan de slag. Wil je dan toch nog net iets verder gaan of uitbreiden naar een webshop? Dan kan je enkele betalende opties en plugins bij installeren. Hierbij heb je het grote voordeel dat je zelf je budget kan bepalen en zo duur kan gaan als je dat zelf wilt.

Wij geven dit thema een goede 8.5 op 10 op het scorebord en raden dit thema voor ieder beroep aan. Het is eenvoudig in gebruik en kan door iedereen gehanteerd worden zonder enige technische kennis.

Onze Favoriet beste WordPress thema van 2019
DIVI !

BEZOEK DE WEBSITE

Laat een reactie achter