Thrive Themes review

Welkom in deze Thrive Themes review.

Wie werkt met WordPress zal al zeker gehoord hebben over Thrive Themes. Dit bedrijf legt de focus op het bouwen van pagina’s en plugins die de conversie van je website sterk verbeteren. Zij zijn één van de populairste op de markt in dit segment en wij hebben ondervonden waarom.

Deze superhandige en eenvoudige tool haalde een score van 9/10 en hieronder kan je lezen hoe zij aan deze score komen.

Thrive Themes content builder

thrive themes review nederlands

Thrive Themes is niet alleen handig maar ook een zeer eenvoudige tool. Dit blijkt dan ook uit de content builder die je bij hen kan gebruiken. Deze content builder laat het toe om op de voorzijde van je pagina allerlei teksten toe te voegen en aan te passen. Door deze functie kan je meteen zien wat het resultaat zal bieden en heb je een leuke controle zonder veel heen en weer te gaan over je pagina en background.

Op het eerste zicht, lijkt de tool niet zo eenvoudig maar éénmaal je het door hebt, gaat het snel en gemakkelijk. Bovendien heeft Thrive Themes een grote plus. Deze content builder kan op ieder thema ingezet worden. Ook bij thema’s die niet van Thrive Themes zijn. Voor wie een WordPress website heeft, is dit een grote geruststelling. De integratie is gewoon mogelijk en dat zonder enige technische kennis.

 

 

Bekijk in deze video hou eenvoudig Thrive Themes Werkt …

thrive themes review nederlands

 

Thrive Themes staat op nummer 2 in onze TOP 10 van Beste WordPress Thema’s

Met een stevige 9.4 op 10 haalt Thrive Themes Zilver in onze top 10! Bekijk hier onze TOP 10 van beste WordPress Thema’s!

Divi staat uiteraard al enkele jaren op nummer 1! Lees hier onze uitgebreide review van het Divi Thema!

Zoals iedere content builder tool heeft ook Thrive enkele basis elementen die van groot belang zijn. Hieronder een klein overzicht:

 • Lijsten maken
 • Opsommingstekens en bullet points
 • Gebruik van kolommen
 • Google maps code toevoegen
 • Zelfgemaakte HTML & CSS mogelijkheden
 • Opt-in Formulieren instellen
 • HTML tabellen (zeer eenvoudig)
 • Tabbladen & Toggles opzetten
 • Responsive Video Embedden
 • Feature Grids (Iconen of afbeeldingsblokken)
 • Reviews met steraanduiding
 • Gebruik maken van countdown Timers
 • Automatische inhoudsopgave

De mogelijkheden zijn eenvoudig zoals je wel kan zien. Dat komt doordat Thrive Themes ervoor kiest om de basis aan te bieden met een hoge kwaliteit binnen deze functies. Vele concurrenten gaan over tot ondenkbare opties maar we kunnen dan ook stellen dat de kwaliteit hiervan niet altijd optimaal is. Bij Thrive blijven we met de voeten aan de grond en zorgen ze voor een stevige basis.

Nog een voordeel die je hebt met deze content builder is het zien wat je aan het doen bent. Door de functie van het aanpassen op de voorzijde van je pagina, kan je heel goed zien wat het resultaat wordt. Je hoeft niet eerst op te slaan en heen en weer te klikken om te zien wat je aan het doen bent. Deze functie zorgt ervoor dat het bewerken en bouwen van je pagina heel gemakkelijk verloopt.

Ook de landingpagina’s binnen deze content builder zijn eenvoudig. Je zal zien dat hier geen afleiding voorzien is voor je klanten. Geen sitebars, geen footers die onnodige verstrooiing zorgen. De landingpagina’s zijn zo opgesteld, dat je een goede conversie of resultaat haalt uit je bezoek. De inschrijvingen en nieuwsbriefaanvragen, stromen praktisch vanzelf binnen.

Nogmaals heel duidelijk dat Thrive Themes echt focust op conversie voor je WordPress Website.

thrive themes review

Thema’s

Voor een goede WordPress website heb je ook een goed thema nodig. Maar hoe kan je deze nu kiezen? Een tal van mogelijkheden liggen je voor in de WordPress wereld en dat zorgt ervoor dat het kiezen niet altijd eenvoudig verloopt. Vaak zal je twijfelen en duizend maal reviews lezen, of je kiest te snel en je zal enkele malen toch je website moeten ombouwen.

Een thema moet je kiezen volgens het doel van je website maar ook de functies die het moet kunnen. Daarbij moet je rekening houden met updates en noem maar op. OF je kiest voor Thrive Themes. Alle thema’s van hen, leggen sowieso een focus op de conversie van je website en de eenvoud in design brengt rust. Succes gegarandeerd.

Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan hier nog enkele voordelen:

 • De leesbaarheid binnen je thema is heel hard geoptimaliseerd. Deze heeft voldoende witruimte, en maakt gebruik van een groot en leesbaar lettertype.
 • Gerelateerde berichten kunnen aangeboden worden.
 • Je kan je formulieren koppelen aan je mailinglist.
 • Automatische compressie op afbeeldingen zorgt voor een snelle website.
 • Alle thema’s zijn responsive gemaakt. Dit zorgt voor een goed gebruik op desktop en smartphone of tablet.
 • Er kunnen enkele opvallende elementen opgebouwd worden. Handig voor een aanbieding of invulformulier in de kijker te plaatsen.
 • Ieder thema heeft een goede  een eenvoudige landingpagina met goede focus naar conversie.
 • Beschikt over snel ingeladen social share knoppen.
 • Een goede integratie met de Trive content builder met thema’s van hen of van jezelf.
 • Lichte code zorgt voor een snelle website.

 

Thrive Themes prijs

Thrive Themes is in tegenstelling tot vele concurrenten helemaal niet duur. Daar keken wij best van op. Want voor zo een lage prijs, krijg je niet alleen een handige en eenvoudige tool, maar ook veel kwaliteit. Waar voor je geld. Kostprijs bij Thrive Themes ligt op 200 Euro per jaar. Wanneer je goed nakijkt bij Thrives en zijn functies, zie je dat zij een goede oplossing zijn voor weinig geld.

Bovendien ligt de conversiefocus zo hoog dat je geld snel terugverdiend is. Wie kiest om zich bij Thrive Themes aan te sluiten kan door de lage kost, verkiezen om deze éénmalig per jaar te betalen. Opgelet, wanneer je dit doet, moet je goed opletten dat je je membership ook tijdig verlengt.

Hou er best ook rekening mee dat je bij Thrive Themes ook enkele plugins apart moet betalen volgens wat jij nodig hebt.

Thrive themes review 2019

Conclusie Thrive Themes review

Thrive Themes is een bedrijf die de focus legt op het bouwen van pagina’s en plugins waarbij je de conversie van je WordPress Website een stuk kan verhogen. Deze super handige en eenvoudige tool, vinden wij één van de beste in dit segment. Daarboven raden wij Thrive Themes aan iedereen aan die graag zijn WordPress website wil laten groeien en geen schrik heeft van een beetje marketing.

Door de grote focus op conversie, zorgen zij voor een groei van je klantenbestand en dat alleen is het waard om bij hen aan te sluiten. Daarnaast is de content builder die zij aanbieden, compatibel met ieder thema, ook als die niet van hen is. Wij geven een score van 9/10 en kunnen de populariteit van dit bedrijf alleen maar bevestigen.

Thrive Theme content builder, een handige tool waarbij je echt heel gemakkelijk je pagina kan opbouwen. Je hoeft niet veel heen en weer te gaan, gewoon aan de voorzijde van je pagina zaken aanpassen of toevoegen. Je krijgt wat je ziet en je hebt echt geen technische kennis hiervoor nodig.

Voor deze hoge kwaliteit betaal je echter niet veel geld. Dat is alleen nog maar een extra voordeel wanneer je overtuigd bent en je hierbij wilt aansluiten.

En tot slot, bij Thrive Themes zijn er een tal van thema’s en templates waaruit je kan kiezen. Iedere template of thema heeft een eenvoudig design en basis functies die meer dan naar behoren werken. Je kan de content builder ook perfect op een eigen thema integreren want Thrive is ervan overtuigd dat zij de sterkte hebben in een handige tool die overal werkt.

Wij zijn overtuigd. U ook?

Laat een reactie achter