OceanWP review

Welkom bij deze OceanWP review!

OceanWP is een  vrij jongWordPress-thema die beschikt over zeer innovatieve functies. Daarnaast is het één van de beste gratis thema’s die we ooit gezien hebben. Dit thema kan bovenop zijn eigen functies ook verder worden uitgebreid door de nodige zaken te installeren en een betalend pakket bij te nemen.

Wie denkt aan het bouwen van een eigen webshop zit met thema zeker goed. Daarnaast zijn zij volledig responsive en eenvoudig in gebruik. Er is geen technische kennis nodig om een goede website op te bouwen.

Wij vinden dit thema een zeer goede aanwinst voor iedere WordPress website en raden het ook aan iedereen aan.

Waarom kiezen voor OceanWP?

OceanWP is een nog jong thema. Hierbij kunnen we dan ook stellen dat het “modern” is en meegaat met de huidige functies. Of dit voor lange duur is, moeten we natuurlijk nog achterhalen.

Daarnaast kunnen we alvast meegeven, dat de ontwikkelaar van dit thema, heel erg snel problemen oplost. Hij is dan ook zeer toegewijd aan dit thema en draagt zorg voor een goede werking. Dit is natuurlijk een pluspunt wanneer je voor dit thema kiest. 

OceanWP is een thema dat zeer veelzijdig en gratis is. Wanneer we deze vergelijken met andere gratis thema’s, kunnen we stellen dat deze toch ver vooruit is. Het bevat zeer innovatieve functies die standaard inbegrepen zijn waar je bij anderen eerst heel wat plugins mag voor opstarten.

Dit thema kan je dan ook met eender welke paginabuilder gebruiken. Dat maakt het nog eens extra goed. Je hoeft niet te gaan kijken wat er compatibel is en waar je je bij moet aansluiten. Heb je reeds een paginabuilder gekozen? Geen probleem. Dit thema past bij iedere builder.

De kracht van dit thema ligt vooral bij e-commerce websites. De functies die dit thema aanbiedt kan je hiervoor perfect gebruiken. Bij andere thema’s zal je al betalende plugins moeten bijnemen.

oceanwp ervaringen

Chaos

Wie zijn weg in WordPress nog niet goed kent, kan wel wat in chaos terecht komen met dit thema. Het is een zeer geavanceerd thema maar kan nog net iets meer structuur gebruiken. Wanneer je dus nieuw bent in deze omgeving, zal je gerust wat zoekwerk hebben om alles net ingevuld te krijgen.

Toch blijft het één van de beste thema’s voor een e-commerce website. We zijn er dan ook van overtuigd, éénmaal je je weg gevonden hebt, dit thema je een heel stuk vooruit helpt. Wie zoekt die vind, dat is de boodschap. Blijven doorzetten en je zal een moderne look en feeling webshop hebben. Klanten zijn er uiterst tevreden over.

Features

Ook dit thema kent enkele goede features. Deze helpen je een goede website te bouwen en je omzet te verhogen. Wij hebben alle goede features even hieronder geplaatst zodat je duidelijk kan zien wat je er allemaal krijgt:

 • Full Responsive – Ook op mobiele telefoon of Ipad kan de website in een goede resolutie bekeken worden. De website wordt aangepast aan het scherm en alles blijft overzichtelijk.
 • E-commerce gericht – Wie denkt aan een webshop kan zeker bij dit thema aansluiten. Dit thema heeft enkele zeer goede functies voor een e-commerce website. Bij de meeste zal je hiervoor betalende plugins moeten bijplaatsen, waar je hier al enkele gratis verkrijgt.
 • Flexibel en aanpasbaar – Je kan je website met dit thema volledig naar eigen smaak aanpassen. Dit thema laat het volledig toe om alles naar je eigen zin en op maat te bouwen.
 • Gratis templates – Wie nog geen idee heeft om zijn pagina’s te bouwen of ook geen technische kennis heeft, kan perfect gebruik maken van enkele gratis templates. Deze bevatten reeds een mooi desing en kunnen ook daarna nog aangepast worden naar eigen smaak, kleurenpallet, enz…
 • Geavanceerd menu – Hier kan je kiezen uit zeer veel geavanceerde functies en kan jij ook voor je klanten een geavanceerde menu voorschotelen.
 • Goede support – Wie vragen heeft of ergens blok loopt, kan natuurlijk rekenen op de supportlijn. Daar de ontwikkelaar het belangrijk vind, te helpen en problemen op te lossen, zal de support je steeds helpen bij de vele vragen.

 

Bekijk hier ons favoriet WordPress Thema

divi review

 

Ocean WP staat op nummer 3 in onze TOP 10!

Het super populaire WordPress Thema Divi staat al enkele jaren op nummer 1. Lees hier onze uitgebreide review van Divi.

Een mooie bronzen plaats voor Ocean WP in onze TOP 10 van beste WordPress thema’s. Je kan onze TOP 10 hier bekijken.

beste wordpress thema

OceanWP prijzen

We hebben eerder aangegeven dat dit een gratis thema is. Vele gebruikers blijven ook op de gratis versie. Toch is het mogelijk om verder uit te breiden en een nog beter bundel aan te nemen. Wie daarvoor wenst te kiezen kan een keuze maken uit 3 verschillende bundels en prijzen:

 1. OceanWP personal
  1. Deze kost 99 Dollar per maand
 2. OceanWP Business
  1. Deze heeft een kostprijs van 198 Dollar per maand
 3. OceanWP unlimited
  1. Dit is het duurste bundel voor een kostprijs van 297 Dollar per maand

Wie overweegt om één van deze bundels aan te nemen en dus een uitbreiding aan te gaan, kan via het thema en de website eerst nagaan welke uitbreiding hier aan vast hangt.

Conclusie OceanWP review

Wie denkt aan het bouwen van een goede wordpress website en zelf in het bijzonder een goede e-commerce website, kan zeker gebruik maken van het OceanWP thema. Dit thema is in eerste instantie gratis en biedt heel wat innovatieve functies aan.

Wij hebben deze uitgebreid getest en kunnen dan ook meegeven dat dit thema, één van de betere gratis versies is op de markt. De ontwikkelaar is zeer begaan met het thema en wenst dan ook de eventuele problemen heel snel op te lossen. Daarom biedt hij ook een zeer goede service aan op support en kan je met al je vragen of blokkades bij hem terecht.

Wie na het gratis stuk, wenst uit te breiden kan dit zeker en vast doen. Er zijn nog heel wat extra mogelijkheden bovenop de gratis versie. Hiervoor bieden ze een 3 tal mogelijkheden aan. Wie hierover nadenkt, kan beter naar de website van OceanWP gaan nazien, welke uitbreiding dan ook mogelijk is.

Verder kunnen we dit thema alleen maar aanraden, zeker naar mensen die een goede webshop wensen op te bouwen. Dit thema biedt heel goede functies aan, waar anderen reeds met betalende plugins werken. OceanWP is een nog vrij jong thema en zorgt dan ook voor de “moderne” look en feeling.

Laat een reactie achter