BeTheme WordPress review

Welkom bij deze BeTheme review!

Wens jij een WordPress website volledig op maat te maken? Denk je dat dit niet kan? Toch wel. Wie een goed thema kiest kan een website volledig naar eigen hand plaatsen. Ook met BeTheme kan je dit doen. Het is een multifunctioneel thema waarbij je geen enkele code nodig hebt om alles aan te passen en je hoeft ook geen IT dienst aan te stellen om een website voor je te bouwen.

Dit thema is flexibel en het krijgt de benaming alleskunner. Wie met dit thema werkt, zal dan ook de verschillende mogelijkheden snel ontdekken. Je hebt er geen technische kennis nodig maar wel zal je opmerken dat je af en toe de hulp moet inschakelen van de klantendienst. Dit om je hier en daar toch een stuk verder te helpen.

Wie niet van 0 wenst te beginnen kan een keuze maken uit 230 verschillende soorten demo’s. Daarbij krijg je een one click installatie zodat je snel verder kan.

Wanneer je dit allemaal leest denk je al snel, WAW wat een supertool, maar niets is minder waar. Wij vinden deze tool niet het meest fantastische en geven het dan ook maar een 6,8 op 10. Wil je ontdekken waarom? Lees dan snel hieronder verder.

betheme ervaringen

BeTheme WordPress thema

Net zoals de meeste thema’s heeft ook BeTheme een page builder om je website op te bouwen. Deze zorgt ervoor dat code overbodig wordt en dat je heel eenvoudig elementen kan plaatsen, beheren en verslepen. Doe dit geheel naar eigen smaak en maak zo je website uniek van anderen.

Wij geven hierbij alvast als tip mee, om de basisinstellingen van je elementen goed te onthouden. Wanneer iets toch niet naar wens veranderd kan je snel terug omschakelen naar de basis.

Al snel zal je merken dat BeTheme, voor een multifunctioneel thema te zijn, toch hier en daar wat beperkingen kent in de aanpassingen. Zo kan je bij hen kleuren enkel instellen met Hexa codes en zijn marges niet allemaal even aanpasbaar zoals de meeste thema’s.

Functies en plugins

Veel thema’s hebben reeds basis bijhorende functies. Ook BeTheme kent er aardig wat maar wie echt veel functionaliteiten wenst op zijn website, kan toch beter berusten in enige plugins. Gelukkig kan je heel wat goede plugins terugvinden via WordPress store of pluginstore.

Eén gouden regel hierbij; probeer niet teveel plugins te installeren. Dit kan namelijk een onaangenaam effect geven op je snelheid. En snelheid is een regel die je moet kunnen aanhouden om het succes van je website te vergroten en je klanten tevreden te kunnen houden.

 

Bekijk hier ons Favoriet WordPress Thema

divi review

Klantenondersteuning

Op gebied van klantenondersteuning kunnen we stellen dat BeTheme wel goed scoort. Zo kan je je vraag doorsturen naar de klantendienst en zal je ook gauw merken dat ze al het mogelijke doen om deze te beantwoorden. Ieder lid van het support team gaat met jou mee op zoek naar meer mogelijkheden om je website uniek en nog persoonlijker te maken.

Wie dus van begeleiding houdt, zal zich hier snel thuisvoelen.

Naast een goede klantenondersteuning kan je ook terecht in de BeTheme community. Een pagina vol gelijken die op zoek zijn naar informatiewissel of tips. Zo kan je je mening uiten, vragen stellen en leren van elkaar.

BeTheme prijskaart

Ieder theme kent zijn prijskaart en dat is voor BeTheme zeker niet anders. Hier betaal je een kleine bijdrage voor je licentie en krijg je meteen 6 maand support inbegrepen. Wie dit wenst te verlengen kan dit doen door nog een extra betaling van 17 Dollar uit te voeren. Wij geven dit thema op als niet zo heel duur en perfect voor starters.

Volgende prijzen en verwachtingen krijg je bij BeTheme:

  1. Eénmalige kostprijs van 59 Dollar voor je licentie (1 Website)
  2. Alle toekomstige updates voor dit thema
  3. Hosting voorstellen, indien je nog geen hosting zou hebben
  4. 6 maand klantenondersteuning en support

Bij betaling ontvang je meteen alles wat je nodig hebt tot installatie en kan je meteen aan de slag om je website op te bouwen.

betheme reviews

Responsive website

Een belangrijk gegeven in deze tijd is het maken van een responsive website. Online aankopen gebeuren tegenwoordig ook op de smartphone of tablet en dat maakt het van belang, dat iedereen alles heel goed en duidelijk kan zien. Maak je website toegankelijk voor ieder device.

Met BeTheme is dit mogelijk maar daarvoor moet je wel een klein ommeweggetje maken. Neem hiervoor contact op met de klantendienst en zij zullen je hierbij verder helpen. Probeer heel duidelijk aan te geven wat je verwacht van je website en ga ook zeker na of het responsive zijn, niet alleen op de devices telt maar ook op de verschillende browsers.

Helaas is dit een puntje die je niet alleen zal kunnen opstellen en de hulp van het support team meer dan welkom zal zijn. Wij raden daarom ook aan om de kleine bijdrage van 17 Dollar zeker op te nemen zodat je langer kan genieten van wat ondersteuning hierin.

Conclusie BeTheme WordPress review

Wie een website wenst te maken op maat en niet bang is om een ommeweggetjes te maken, kan dit zeker en vast ook met BeTheme. Het is een multifunctioneel WordPress thema dat toch vrijwel populair op de markt ligt bij starters. Dit thema laat het dan ook toe een website te bouwen zonder enige vorm van technische kennis of het opstellen van een code.

Je hoeft dus geen IT dienst aan te nemen of een developer te vragen om je website op te bouwen. Je kan ook zonder hen tot een mooi resultaat komen. Daarvoor raden wij wel aan om de extra verlenging van ondersteuning aan te gaan tot 12 maand. Zo kan je al je vragen stellen en de nodige begeleiding vragen om zaken op je website aan te passen en te verkrijgen.

Ben je nog niet helemaal zeker? Vertoef dan ook even in de community en merk al snel op dat er veel gelijken zijn.

Iedereen kan op zich met BeTheme werken. Even zoeken tot je alles onder de knie hebt en klaar. Je zal dit met veel plezier leren.

BeTheme draagt de naam alleskunner, maar wij stellen vast dat er toch hier en daar wat beperkingen zijn. Zo kan je je website niet zelf responsive maken en heb je de hulp nodig van het support team om zover te komen. Voor dit punt alleen zijn wij niet zo grote fan van dit thema en kennen we hen dan ook maar een score van 6,8 op 10 toe.

Wil je het beste WordPress thema dan raden wij Divi aan. Deze staat al jaren verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van Beste WordPress Thema’s.

Onze Favoriet beste WordPress thema van 2019
DIVI !

BEZOEK DE WEBSITE

Laat een reactie achter