Mythemes Shop themes review

Welkom in deze MythemeShop Review!

Wie een website wilt starten in WordPress, staat steeds voor diezelfde ene moeilijke keuze. Het thema. Er is een veel te uitgebreid gamma aan thema’s die je kan kiezen en het maken van de juiste keuze is echt wel van groot belang voor je website. Daarbij voel je al de druk op je schouders wanneer je voor deze keuze staat. Je moet met zoveel rekening houden, zoals het design, compatibele plugins, updates, Woocommerce of niet. En bovendien is het niet eenvoudig als leek om daarbij een juiste keuze te maken. Niet gevreesd, hier is een oplossing voor en die oplossing heet MythemeShop.

MythemeShop biedt tot 99 thema’s aan en wel tot 20 plugins. Daarbij hoef je je geen zorgen te maken rond de comptabiliteit. Bovendien kan je hierin kiezen of je enkele en stuk wenst aan te kopen of een lidmaatschap vraagt om toegang te krijgen tot alle bijhorende functies. Zo eenvoudig is het.

Deze WordPressclub krijgt van ons een mooie 8,5 op 10 en in onze review hieronder kan je lezen waarom.

mythemeshop review

Mythemes shop prijzen en bundels

Bij MythemeShop kan je kiezen uit het aankopen van een thema en plugin met elk hun vaste prijs, maar kan je ook kiezen voor een lidmaatschap waarbij je toegang krijgt tot alles. De bevoegdheid zorgt natuurlijk voor een prijsverschil, wat logisch lijkt.

 1. Vaste formule:
  1. Een thema kost hier 59 Dollar
  2. Voor een plugin betaal je 29 Dollar
 2. Toegang tot themaclub via lidmaatschap
  1. Deze kost je 167 Dollar per jaar; (hiervoor beschik je over 99 thema’s en 20 plugins, daarnaast krijg je ook een volledige klantenondersteuning en toegang tot photoshop PSD’s.)

We kunnen meegeven dat het lidmaatschapsgeld een stuk duurder is dan de meeste andere concurrenten. Het voordeel dat je natuurlijk verkrijgt met het aangaan van een lidmaatschap is het ongelimiteerde gebruik op verschillende aantal websites. Deze Mythemes Shop is dan ook ideaal voor webbureaus, online marketeers, freelancers en zelfstandigen.

Voor wie nog te weinig kaas gegeten heeft van de online wereld kan ook beter voor het lidmaatschap gaan. In deze bundel krijg je ook volop klantenondersteuning en kan je rekenen op antwoorden voor al uw vragen.

Daarnaast zijn er ook een tal van producten die beschikbaar zijn gedurende je lopende abonnement. Producten worden vernieuwd of aangevuld en dat om de paar weken. Zo blijf je ook geheel up to date.

mythemeshop review nederlands

Categorie

Alle thema’s zijn onderverdeeld in categorieën. Zo weet je als klant meteen waar je jouw gepaste thema kan vinden. Staar je echter niet blind op de categorie waaronder het thema valt, want soms kan je dit perfect plaatsen voor een eigen idee mits de nodige aanpassingen.

4 opgesplitste categorieën:

 1. Thema’s voor magazines
 2. Blogthema’s
 3. Thema’s voor Woocommerce
 4. Businessthema’s

Wanneer je op zoek bent naar een specifiek thema kan je gebruik maken van een zoekfilter; Daarbij komen de nodige voorstellen naar boven. Iedere voorstelling heeft ook een preview, waarbij je al kan kijken of dit thema echt voor je website geschikt is. Ben je niet gek van dit thema, geen probleem, er zijn er nog 98 andere.

Enkele thema’s zijn premium, anderen dan weer gratis, maar wanneer je een lidmaatschap aanneemt dan beschik je over ze allemaal.

 

Bekijk hier de winnaar van Beste WordPress Thema

divi review

Mythemeshop haalt 9.1 in onze TOP 10 van Beste WordPress Thema’s!

Een zeer hoge score voor Mythemeshop in onze vergelijker. Bekijk hier onze TOP 10 van beste WordPress Thema’s.

Het populaire Divi Thema van Eleghant Themes staat nog altijd op nummer 1!

 

Mythemes Shop features

MythemeShop -thema’s zijn allemaal ontworpen met oog op detail en vooral op eenvoudigheid en gebruiksvriendelijkheid. Je kan ieder thema gaan plaatsen op je site aan de hand van een demo, zo ziet je website er in 1 klap geheel klaar uit. Enkel zelf nog aanvullen en klaar.

Het is de moeite waard om alle aanpassingsmogelijkheden even te overlopen. Zo kan je zelf tot je achtergrond alles naar smaak aanpassen en is de website volledig naar eigen hand te zetten. Je krijgt er ook een onbeperkt kleurgebruik waarbij je vaak bij andere thema’s blok loopt op enkele beschikbare kleuren.

Thema’s bij Mythemes Shop zijn zeer veelzijdig en bieden naast de aanpassingsmogelijkheden ook een tal van functies aan zoals advertentiebeheer, actieknoppen, social media en contactformulieren. Hiervoor heb je dan al geen extra plugin voor nodig.

Ieder thema is daarbovenop ook nog responsive. Je kan dus van op ieder device steeds de website in goede orde bezoeken en aanpassen. Ook de laadtijd is zeer snel en compatibel met iedere browser.

Je leest het al: niets dan voordelen. Maar we zijn er nog niet, want MythemeShop biedt ook nog een bonus. Iedere thema wordt aangeleverd met een zelfstudie en 24 uren ondersteuning.

mytheme shop beoordeling

Populaire thema’s

Net zoals bij de concurrenten zijn er ook binnen MythemeShop ook enkele populaire thema’s. Wij hebben de meest populaire in een overzicht geplaatst:

 • sociallyviral
 • Schema
 • Onepage
 • Pointpro
 • Best

Deze zijn de meeste verkozen en dus ook de meest populaire thema’s bij Mythemes. Ieder thema heeft een ander segment die zij ondersteunen. Wil jij weten of deze thema’s ook bij uw website passen? Neem dan een kijkje op de website van Mythemes en bekijk de preview. Zo zie je al snel wat bij jouw idee aanleunt.

mythemeshop reviews

Conclusie Mythemes Shop themes review, ervaringen

MythemeShop is één van de populairste en beste WordPress clubs en ze bieden een heel ruim gamma aan thema’s en plugins. Ze staan bekend om een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Daarnaast is ieder thema zeer veelzijdig en kunnen we de plugins vrij krachtig noemen.

Wat je moet kiezen van prijzenbundel is geheel aan jezelf. Wens je maar 1 website te maken, dan kan je beter een thema kiezen en betalen en daarbij de juiste plugins aanduiden. Ben jij een bureau of freelancer die meerdere websites maakt? Dan kan je ook vrijwel kiezen voor een lidmaatschap. Deze laat je toe meerdere sites te maken met verschillende thema’s en dat aan een goede prijs. Wie lid is van deze club, heeft dan ook toegang tot 99 thema’s en 20 plugins. Hier kan je al aardig weg mee toch?
Weet je niet goed welk thema je moet kiezen? Maak dan een keuze via de filter. Ga op zoek naar een passend thema voor jou website en bekijk de voorstellen die zij voor je doen. Zo maak je gemakkelijk en snel een juiste keuze. Je kan ook ieder thema in een overzicht per categorie terugvinden. Dit maakt alles zeer overzichtelijk.

Je hoeft geen technische kennis te hebben. Ieder thema is zo eenvoudig opgebouwd, dat het voor ieder toegankelijk is, ook voor een leek.

Wij geven MythemeShop een mooie 8,5 op 10 wegens de goede kwaliteit en goede gebruiksvriendelijkheid.

Laat een reactie achter