Wat is Woocommerce precies?

Woocommerce is een plugin om een webshop te maken. Hiervoor heb je wel een WordPress website nodig. Wist je dat Woocommerce momenteel één van de meest populaire webshop oplossingen online is! Woocommerce is al meer dan dan 11 jaar oud(start was in 2008). Dus wil je een webshop toevoegen in je WordPress website dan kan je vrij eenvoudig de plugin installeren en de stappen volgen.

Je hoeft echt geen programmeur te zijn om met Woocommerce te werken. Alles is vrij duidelijk en als je toch nog vragen of problemen hebt, kan je altijd terecht op Google en Youtube. Er zijn ontelbare mogelijkheden om je te assisteren met je Woocommerce vragen.

wat is woocommerce

TIP: Kies goede Website/Shop hosting!

Als je start met een Woocommerce webshop is het belangrijk dat deze snel laad. Niemand heeft tegenwoordig graag trage websites. Alles moet bliksemsnel laden. Anders haken potentiële klanten gewoon af. Online hebben de mensen weinig geduld en daarnaast zijn er veel alternatieven.

Ik heb onlangs een uitgebreide hosting review gedaan. Klik hier om deze te lezen. Zo heb je direct snelle hosting voor je webshop!