Fiverr review

Welkom bij deze Fiverr Review!

Fiverr, een website – online platform waar je een goede freelancer kan zoeken en dat voor heel wat verschillende diensten. Deze website heeft een grote waaier aan allerlei diensten in alle mogelijke sectoren. Hier kan je beroep doen op een copywriter, animateur, grafische vormgever en nog zoveel andere freelancers.

In onze review hieronder kan je aflezen hoe dit platform werkt en welke prijzen ze hanteren. Wij vinden het alvast een super website en raden het zeker aan iedereen aan.

review fiverr

Fiverr kostprijzen

Om je te registreren hoef je bij Fiverr geen betaling uit te voeren. Registratie is dan ook geheel gratis. Toch hebben zij een goed inkomen en ze halen dit vooral aan de hand van een commissieverhaal. Door dit toe te passen zijn zij één van de goedkoopste freelancerplatformen op de gehele markt.

Hoe berekenen zijn deze commissie? Hieronder een klein voorbeeld:

Er is een optreden dat jij wenst te verkopen en daarvoor plaats je dit optreden voor een 5 Dollar. (opdracht zonder extra opties)

Wanneer jij de verkoper bent zal je voor van de verkoop een 20% van je opbrengst afstaan aan Fiverr. De opbrengst kan je opnemen wanneer je maar wil maar indien deze lager is dan 50 Dollar, zal er terug 2% hiervan aan Fiverr overgeplaatst worden. Spaar dus je opbrengsten tot zeker meer dan 50 Dollar en betaal slechts 1 Dollar voor het opnemen van je opbrengst.

Ben jij eerder de koper? Dan zal jij een administratieve kost betalen aan Fiverr. Is het bedrag lager dan 20 Dollar kost je dit 1 Dollar. Ligt dit toch hoger? Dan geef jij ook 5% af aan Fiverr.

Op deze manier vragen zij commissie op en zorgen ze voor de opbrengst en inkomen voor Fiverr. En dat zonder een hoog inschrijvingsgeld bij registratie.

 

Ontdek in deze video de mogelijkheden van Fiverr

fiverr review nederlands

Snelheid en efficiëntie

Het doel van Fiverr is op een zo snel mogelijke manier, aanbieden en verkopen van diensten. Zij zorgen voor een goed aantal freelancers binnen verschillende segmenten en vermijden grote gesprekken en sollicitaties.  Tijd wordt gewonnen in dit platform en opdrachten worden sneller ingevuld. Iedere freelancer, aanwezig op dit platform, zal dan ook op korte termijn de nodige uitvoering kunnen doen.

Wanneer je ingeschreven bent als freelancer krijg je een melding wanneer iemand jouw dienst aangevraagd heeft. Daarop kan je de opdracht uitvoeren of bijkomende informatie automatisch aanvragen indien nodig. Er gaat helemaal geen tijd verloren en alles kan op een efficiënte manier besproken worden.

Is er een bezwaar? Dan moet dit binnen 3 dagen gemeld worden. Na de 3 daagse periode wordt de opdracht als voltooid aanzien. Deze korte periode zorgt voor een goede motivatie voor kwaliteit bij de freelancers. Je kan het zo gek genoeg niet bedenken of je vindt het op Fiver. Zo zijn er freelancers die zelfs TOP Forex Indicators daar aanbieden.

Fiverr is dus een website dat zodanig werd opgebouwd voor een vlotte communicatie en een efficiënte verwerking van aanvragen.

Aanbod aan diensten

Fiverr kent een ruim aanbod in verschillende categoriën. Iedereen kan hier voor iedere dienst een goede freelancer terugvinden. Dit platform biedt een groot waaier aan verschillende segmenten en heet iedereen dan ook welkom. Je kan hier beroep doen op freelancers van het binnen en buitenland. Dat zorgt natuurlijk voor heel wat mogelijkheden voor enkele bedrijven.

Natuurlijk brengt een groot aanbod ook wel wat tijd met zich mee in het nemen van een beslissing. Je neemt alles beter goed door en een screening van het portfolio is zeker gewenst. Wie een opdracht plaats, kan ook beter een goede briefing meegeven om hierdoor nog meer tijd te winnen.

200 landen zijn aangesloten binnen dit platform. Freelancers van over de hele wereld bekijken deze website en zoeken er een gepaste opdracht. Omdat niet iedereen even geschikt is raden wij aan, om zeker alle reviews en portfolio’s grondig door te nemen. Alleen zo kan je de juiste keuze maken.

Laat je dus niet vangen aan de snelheid van dit platform maar neem ook gerust even de tijd om alles grondig te screenen.

fiverr ervaringen

Support en klantendienst

Fiverr gekend als een zeer eenvoudige website en toegankelijk voor iedereen. Het is één van de gemakkelijkste platformen in deze wereld. Toch heeft het ook een mindere zijde en dat is dan het vinden van de klantendienst.

Wie zoekt die vind, dat is de boodschap. De klantendienst en contactgegevens geven zij niet zomaar vrij, maar wie niet opgeeft en het forum even doorgaat kan ze wel terugvinden. We kunnen dus stellen dat de support niet zo eenvoudig te bereiken is en je er een hele weg voor mag afleggen.

Wie vragen heeft, kan beter eerst even het forum doornemen of de blog eens doorlezen.

Waarom Fiverr?

Ondanks het feit dat de support moeilijk te bereiken is heeft dit platform best wel goede punten om te overwegen. Het is ook niet voor niets dat deze website toch populair is en vaak gebruikt wordt. Bovendien kan je hier heel veel diensten in terugvinden die op andere platformen vaak uitgesloten worden. Fiverr is meer toegankelijk voor iedereen.

Maar voor wie nog twijfelt hebben wij de sterke punten even hieronder geplaatst:

  • Het is een goedkoop platform
  • Je hoeft geen registratiekosten te betalen
  • Voor iedereen toegankelijk en zeer eenvoudig
  • Alles gaat er snel
  • Efficiëntie is hun nickname
  • Je vind er een brede waaier aan diensten
  • Met 1 account voor zowel opdrachtgever als freelancer heb je voldoende

Deze website is toegankelijk voor iedereen omdat je er ook alle soorten diensten kan terugvinden. Het is een online markt voor alle dienstverleningen, opdrachten en verschillende aannemers. Op deze website kan je heel snel een deal sluiten en opbrengsten genereren.

ervaringen reviews fiver

Conclusie Fiverr review

Wie op zoek is naar een goedkoop platform met veel freelancers en opdrachten, zit helemaal goed bij Fiverr. Als plusplunt geven zij ook een snelle service en dienstverlening op korte termijn aan. Opdrachten worden dus heel snel opgenomen en verwerkt, deals worden snel gesloten. Efficiëntie is dan ook de booschap.

Er zijn meer dan 200 landen aangesloten van over de hele wereld. Dit zorgt niet alleen voor een groot aanbod in diensten en freelancers maar ook voor een tal van mogelijkheden. Zorg voor een goede screening van de prijzen en portfolio’s en mis je kans niet op een sluiten van de perfecte deal.

Indien jezelf een opdracht plaatst, geven we als tip om een zeer goede briefing op te geven. Zo vermijd je het aanbod van “verkeerde” freelancers en zal je opnieuw heel wat tijd winnen.

Fiverr is niet alleen een populair platform maar is ook zeer goedkoop. Je kan je registreren zonder enige betaling en je hoeft enkel een commissie af te staan bij het voltooien van een opdracht.

Wij vinden Fiverr een super website met veel mogelijkheden, bovendien is het betaalbaar!

Wilt u een freelancer inhuren op een betrouwbaar platform?
Kies da voor FIVERR!

MAAK GRATIS ACCOUNT

Laat een reactie achter