Enormail review

Welkom bij deze Enormail review!

Enormail is een email marketing software uit Nederland die wij kunnen plaatsen onder één van de beste in dit segment. Met deze software kan je heel eenvoudig een mailinglist opbouwen en mails sturen naar iedere persoon uit deze lijsten. Daarnaast laat deze software het toe om een autoresponder op te zetten en kan je kiezen om een opt-in formulier klaar te zetten.

Deze email marketing software heeft dus met andere woorden, alles wat je nodig hebt voor een goede email marketing uit te voeren. Wij kunnen deze software alleen maar aanraden aan iedereen die eraan denkt, email marketing voor zijn of haar website uit te voeren. Hieronder kan je uiteraard ook lezen waarom.

 

Waarom email marketing?

Wanneer je een webshop hebt, maar echt een goede omzet wens te draaien, dan kan je tegenwoordig zeker niet zonder een goed email marketing. Wie de spreuk nog niet kent, plaatsen we deze graag voorop: Money is in the list, en in dit geval in je mailinglist.

Wie geen mailinglist heeft, kan dit uiteraard snel opbouwen door gegevens op te vragen via de website, inschrijvingen opvragen en zo zal je snel lijsten opbouwen. Iedere klant moet ook zijn gegevens nalaten bij aankoop en ook deze klanten kan je al snel opnemen.

Email-marketing is één van de mogelijke oplossingen om klanten terug naar je website te lokken en daarom is het van belang dat je deze dan ook goed en aanlokkend opstelt. Hiervoor bestaan natuurlijk een tal van handige tips en trucjes, maar een goede tool voor je email marketing is dan weer de meest goede basis.

 

 

Bekijk deze Demo Video van Enormail eerst!

enormail review

Waarom Enormail?

Enormail heeft een tal van mogelijkheden en voordelen en is daarnaast het meest eenvoudige tool die je maar kan inbeelden. Je hoeft geen technische kennis te hebben om alles snel door te hebben en je weg hierin te vinden.

Maar welke mogelijkheden kan je nu hierin vinden? Wij hebben het hieronder even opgesomd:

 • Zeer eenvoudige en handige statistieken. Volg je email marketing nog sneller en beter op met de handige statistieken bij Enormail.
 • Goede score in open rate. Wanneer je de statistieken afleest, zal je al snel zien dat je bij Enormail een goede open rate score hebt. (Mensen die de mail effectief openen) Dit is van groot belang, wanneer je mensen terug naar je website wenst te lokken.
 • Autoresponser voor je mails. Hierbij kan je een automatisch antwoord klaarzetten op de inkomende mails vanuit je email marketing. Dit gaat eenvoudig en snel. Kies je template, pas het aan en klaar.
 • Lijst automatisatie. Een handig extra waarbij je een klant, die vanuit je email marketing een aankoop doet, eenvoudig kan verplaatsen naar de koperslijst. Daarbij staat hij niet meer in prospecten of niet betalende klantenlijst.
 • Je kan een opt-in formulier aanmaken zonder technische kennis of enige vorm van code.
 • Aanpasbaar design. Hoewel er veel standaard zaken zijn, kan je alles aanpassen naar smaak. Zo hoort het ook. De templates zorgen ervoor dat alles netjes blijft staan en er geen chaos veroorzaakt wordt.

Enormail is een zeer handige tool waarbij je enkele zaken automatisch kan laten verlopen. Je hoeft de email campagne enkel klaar te zetten, de rest gaat vanzelf.

TEST ENORMAIL NU TIJDELIJK 30 DAGEN GRATIS!

enormail review

Enormail prijzen en bundels

Hoewel Enormail  één van de goedkoopste is op de markt, zijn er wel enkele prijzen aan verbonden. Maar je hoeft geen schrik te hebben voor deze kost. Iedere euro die je in een email marketing steekt, kan je er dubbel uithalen. En zeker wanneer je weet dat deze tool een goede open rate score heeft.

Enormail laat een keuze uit 3 bundels. Hieronder kan je ze alle 3 terugvinden met daarbij de mogelijkheden:

 1. Demo bundel
  1. Deze is geheel gratis en laat je een demo uitvoeren. Test alle handige opties uit en maak je keuze om verder aan te sluiten.
 2. Sumo bundel
  1. Deze bundel heeft een kostprijs van 15 Euro per maand
  2. Hier kan je tot 2500 contacten toevoegen
  3. Onbeperkte mails versturen
  4. 30 dagen gratis uittesten
  5. Er is een autoresponder
  6. Je kan je nieuwsbrief designen
  7. Daarnaast heb je ook een opt-in formulier
  8. Je krijgt er de basis landingspagina’s
  9. Contacten kan je labelen en taggen
  10. Je kan je mailingslist bewerken en beheren
  11. Lees in deze bundel je rapportage
  12. Je kan verzenden zonder logo Enormail
  13. Je hebt de optie om een testmail te verzenden
  14. Er is een aangepaste DKIM
 3. Mammoet bundel
  1. Dit grootste bundel kost dan weer 60 Euro per maand
  2. Hier kan je tot 10 000 contacten toevoegen
  3. Onbeperkte mails versturen
  4. 30 dagen gratis uittesten
  5. Er is een autoresponder
  6. Je kan je nieuwsbrief designen
  7. Daarnaast heb je ook een opt-in formulier
  8. Je krijgt er de basis landingspagina’s
  9. Contacten kan je labelen en taggen
  10. Je kan je mailingslist bewerken en beheren
  11. Lees in deze bundel je rapportage
  12. Je kan verzenden zonder logo Enormail
  13. Je hebt de optie om een testmail te verzenden
  14. Er is een aangepaste DKIM
  15. Er is een beeldbank tot je beschikking met professionele foto’s
  16. Je krijgt een email marketing cursus
  17. Contacten kan je automatisch laten verplaatsen
  18. Je krijgt er leadvangers – popups
  19. Je kan er opt-in linken gebruiken

Er zijn geen addertjes onder het gras en wie wil, kan op ieder moment opzeggen. Alle prijzen zijn natuurlijk zonder BTW percentage.

Wens je meer contacten toe te voegen, dan kan dit mits een meerprijs per maand.

enormail kortingscode

Conclusie Enormail review

Je kan uit onze review al aflezen dat wij zeer tevreden zijn over deze email marketing software. We kunnen deze dan ook echt alleen maar aanraden en iedereen die zijn webwinkel of website nog beter wenst te laten draaien.

Enormail is een zeer gebruiksvriendelijke software waar je zonder enige vorm van code en kennis, door kan gaan tot goede mailingscampagnes. De mails worden echt afgeleverd en komen niet in de spam terecht, dat kan je dan ook aflezen aan de hoge open rate score.

Wie eerst alles even wenst uit te testen kan zich aanmelden voor de demo module. Daarbij kan je al even in deze software vertoeven en zal je snel merken dat je reeds overhaalt bent om bij hen aan te sluiten. Bij ieder pakket krijg je ook een 30 dagen gratis, wat natuurlijk leuk is om hierbij op te starten.

Enormail is ook helemaal niet duur en iedere euro verdien je ook dubbel en dik hiermee terug.

Wil je Nederlandstalige, betrouwbare email marketing software?
TEST ENORMAIL 30 dagen gratis!

MAAK GRATIS ACCOUNT

Laat een reactie achter