Top 4 WordPress plugins voor prijslijsten

Met WordPress plugins voor prijslijsten bewijs je jouw websitebezoekers een dienst. Het wordt dankzij een handig ongecompliceerd overzicht van alle opties en prijzen namelijk veel makkelijker voor hen om een beslissing te nemen.

Voordelen prijslijsten op je website

Maak het vooral niet te ingewikkeld. Als een geïnteresseerde niet meteen ziet hoe het in elkaar zit, is de kans groot dat hij het opgeeft en verder googelt. Of neem jij wél de tijd om lijsten uit te pluizen op zoek naar een antwoord op de simpele vraag: “Hoeveel kost me dat eigenlijk?” We gokken van niet …

Net door die duidelijkheid, verhoog je dus het conversiepercentage. Met andere woorden: meer tevreden bezoekers én meer effectieve verkoop van je diensten of producten.

Leer dus de opties glashelder weer te geven en help je bezoekers om die weloverwogen knoop door te hakken (en voor jouw bedrijf of organisatie te kiezen). Stap 1: kies een van deze WordPress plugins voor prijslijsten.

 

1. Go Pricing: Meest Populaire Prijslijst Tabel Plugin!

De meest verkochte WordPress prijslijstplugins: Go Pricing. Hiermee kies je voor een onbeperkt aantal designmogelijkheden. Met meer dan 250 templates, in stijlvolle of gewaagde kleurencombinaties, heb je keuze te over.

Natuurlijk is alles responsive en dus ook nog mooi en duidelijk op mobiele apparaten. Kleuren, afbeeldingen, animaties (39!), lettertypes, icoontjes … alles kan je aanpassen. Je kan zelfs interactieve kaarten toevoegen aan je prijslijsten om het helemaal origineel te maken. En niet te vergeten: PayPal!

Hoe krijg je dat allemaal gefikst? Wel, Go Pricing is erg gebruiksvriendelijk. Je werkt in verschillende secties: header, middenstuk, footer. Op elk moment kan je het (voorlopige) resultaat bekijken in een preview.

Heb je na al die opties toch nog ideetjes die je niet kan realiseren, laat het dan weten aan de ontwikkelaars. Die releasen met regelmaat nieuwe features, op vraag van gebruikers.

Wil je stylish gaan, is Go Pricing dus dé aanrader. Voor ca. 23 euro heb je hem.

Wat ons betreft staat Go Pricing verdiend op nummer 1!

KLIK HIER EN ONTDEK DE GO PRICING PLUGIN!

 

 

2. CSS3 Responsive WordPress Compare Pricing Tables

Voor zo een 17 euro koop je CSS3 Responsive WordPress Compare Pricing Tables aan. Nog een van onze favoriete WordPress plugins voor prijslijsten. De kenmerken? Betrouwbaar en erg personaliseerbaar.

Je krijgt hier geen resem templates om uit te kiezen, wel verschillende elementen die je kan gebruiken om jouw unieke prijslijst samen te stellen. Zo worden de mogelijkheden eindeloos. Ontwerpen doe je met:

– 2 stijlen voor tabellen
– 60 linten
– 42 icoontjes
– 20 kleurvariaties
– Zelf te bepalen kleurencombinaties
– Onbeperkt aantal rijen en kolommen
– Aanpasbare afmetingen kolommen, lettertypes, enz.

 

3. ARPrice

Een iets andere look, maar evenveel mogelijkheden heb je met ARPrice (19,50 euro). Ook hier kies je uit meer dan 250 customizing opties, 20 templates, enzovoorts.

Bovendien kan je met ARPrice alle Google fonts gebruiken, animaties en meer dan 2.400 icoontjes. Wat nog? Onder meer:

– aanpasbare kleuren

– wisselknop maandelijks/jaarlijks

– PayPal-buttons

– eigen afbeeldingen of filmpjes toevoegen

– interactieve Google kaarten

Misschien doorslaggevend voor jou – want hierin heeft de plugin een streepje voor -: analyses. Je kan perfect zien welke tabel het meest bekeken werd en hoeveel er op het ‘berekenen’-knopje werd gedrukt. Dat kan natuurlijk van pas komen …

 

Conclusie Beste Plugin voor Prijslijsten 2019:

De WordPress prijslijstplugin gevonden die je zocht? Zoals je ziet zijn er verschillende plugins om een mooie, professionele prijslijst te hebben in uw WordPress website. In de basis zijn veel plugins gelijk, maar wil je zonder problemen, snel een mooie prijslijst in uw WordPress website. Dan is de winnaar nog altijd Go Pricing! De prijslijst plugin doet perfect wat ze beloven! En de goeie support heb je er gratis bij 😉

Wil je zelf een website maken? Geen Technische kennis nodig!
Volg dan mijn stap voor stap video cursus!

Ga Naar De WordPress Cursus

Laat een reactie achter