Beste WordPress thema’s voor WordPress 2017

Heb jij veel moeite met het kiezen van een goed WordPress thema? Dan is het lijstje van beste WordPress thema’s voor WordPress 2017 voor jou precies op tijd. Wij hebben namelijk de thema’s waar wij het meest van kunnen genieten, voor jou samengevat. Uren op Themeforest designs bekijken hoeft dus niet meer.

In totaal zijn er vijf thema’s waar wij van vinden dat ze een ereplaats verdienen als beste WordPress thema’s voor WordPress 2017. De laatste build van WordPress zorgt ervoor dat er nog meer mogelijk is en deze thema’s maken daar bijzonder slim gebruik van.

Ben je benieuwd welke themes wij allemaal in onze top vijf beste WordPress thema’s voor WordPress 2017 hebben? Wacht dan niet langer, lees verder!

Shopkeeper – Krachtig op alle vlakken

 • Ideaal voor webshops
 • Visual Composer meegeleverd
 • Ook te gebruiken voor je portfolio
 • Inclusief Slider Revolution!

Dit thema laat ons iedere keer weer verbazen. Het is zonder twijfel het mooiste webshop thema dat wij kennen. Of je het nu van plan bent om te gebruiken voor het verkopen van kunst, kleding of gadgets, Shopkeeper weet op tal van manieren het visueel onder te brengen.

We zien dat sommige thema’s het maken van een mooie webshop toch nog erg lastig maken. Stopkeeper laat echter zien dat dit niet lastig hoeft te zijn. Middels de duidelijke documentatie weet je precies wat je moet aanpassen. Het creëren van prachtige productpagina’s en call-to-action blokken is tevens mogelijk.

Ook dit thema uit ons beste WordPress thema’s voor WordPress 2017 lijstje maakt voor de voorpagina gebruik van Visual Composer. Dat betekent dat je de plug-in gratis meegeleverd krijgt bij de aanschaf van Shopkeeper.

Shopkeeper is te koop bij Themeforest en is al meer dan 12.000 keer verkocht

Bronx – Uiterst stijlvol thema

 • Ideaal voor webshops
 • Visual Composer meegeleverd
 • Productpagina’s tot in de details aan te passen
 • Homepage met meerdere demo’s te installeren

In New York staat de Bronx bekend als een van de meest rauwe maar tevens stijlvolle wijken. De stijl van deze wijk is naadloos verwerkt tot het Bronx WordPress thema. Het was dan ook niet meer dan logisch dat we deze parel aan dit artikel over de beste WordPress thema’s voor WordPress 2017 zouden toevoegen.

Maar wat is er dan zo bijzonder aan het Bronx thema?

Het zijn onder andere de combinatie van de plug-ins waardoor het thema voor zulke mooie resultaten kan zorgen. Iedere pagina ziet er perfect uit, welk doel jij ook met een pagina zou willen bereiken. Verder kan je de WPML plug-in, tevens meegeleverd, gebruiken om je webshop in meerdere talen beschikbaar te maken. Zo is dit thema ook ideaal voor de internationaal georiënteerde ondernemer.

Bronx is te koop bij Themeforest en is al meer dan 1000 keer verkocht

Divi – Onmisbaar in ieder lijstje 

 • SEO-vriendelijk
 • 40 verschuifbare content blokken
 • Voor de website van iedere grootte

Divi is op WPPlek al meerdere keren besproken en natuurlijk niet zonder reden. Je komt niet vaak een thema tegen dat net zo compleet is als Divi. Helaas zit er dan ook wel een extra hoog prijskaartje aan dit thema. Hierdoor is Divi met stip het allerduurste thema uit onze beste WordPress thema’s voor WordPress 2017.

Voor dat hoge prijskaartje krijg je echter wel voldoende terug. Divi is voorzien van diverse voorgeprogrammeerde thema’s om jouw website te optimaliseren. Verder is het thema ook ideaal als je van plan bent om een webshop op te zetten. Als kers op de taart, krijg je ook nog eens meerdere plug-ins bij de aanschaf van Divi!

Divi is te koop bij Elegant Themes en is al meer dan 40.000 keer verkocht

beste wordpress thema's wordpress 2017

Merchandiser – eCommerce topper

 • Sneller dan het licht
 • Visual Composer
 • Op de front-end je site aanpassen

We konden het niet laten om dit thema aan onze beste WordPress thema’s voor WordPress 2017 toe te voegen. Het is, zoals in de Merchandiser demo te zien is, visueel gezien het mooiste WordPress eCommerce thema dat wij kennen. Het is een licht, snel en vooral visueel thema.

Maar het zijn vooral de kleine features die ons verleiden om dit thema te gebruiken (en op te nemen in het beste WordPress thema’s voor WordPress 2017). Een goed

voorbeeld hiervan is de Off-Canvas Shopping Cart en de bijbehorende quick-view. Deze features laten de winkelervaring nog net wat beter verlopen dan veel andere thema’s.

Merchandiser is te koop bij Themeforest en is al meer dan 1.000 keer verkocht

Atelier – Overzichtelijk en behoorlijk clean

 • Overzichtelijk
 • Minimalistisch
 • Mobiel-vriendelijk
 • Boordevol animaties

Als laatste inzending van onze beste WordPress thema’s voor WordPress 2017, Atelier, een minimalistisch en uiterst responsive eCommerce thema. Volgens velen is dit het thema dat het snelst te installeren is en dan ook ontzettend handig voor wanneer je met meerdere webshops werkt.

De designers van Atelier hebben al drie pre-built productpagina’s meegeleverd. Je kunt direct kiezen voor een standaard, full-width of tablet productpagina. Middels de page-builder kan je vervolgens deze elementen bewerken of zelfs voor op de voorpagina gebruiken.

Merchandiser is te koop bij Themeforest en is al meer dan 5.000 keer verkocht

Conclusie: beste WordPress thema’s voor WordPress 2017

Dan komen we zoals altijd op een punt waar we onze favoriet uitspreken. Hoe lastig het ook is, deze keer spreken wij geen favoriet uit. Alle vijf besproken thema’s kunnen ieder prachtige webshops en websites creëren, voor ieder onderwerp. Daarom is het aan jou om de keuze te maken. Welke WordPress thema’s voor WordPress 2017 vind jij het best?

Laat een reactie achter