Hostgator reviews, ervaringen

Hostgator Reviews en ervaringen? Hostgator is een populaire en succesvolle maar ook wereldwijde hostingpartij uit Amerika. Deze hosting partner heeft de teller op meer dan 400.000 klanten en kent een 7 miljoen domeinen. Deze hostingpartij is dan ook een topper en kan zich zeker plaatsen in de top 10 van de wereld beste hosting partijen.

Hostgator kent een snelle groei en nog steeds groeien ze verder. Ze zijn dan ook een echte aanrader. Wij kunnen deze partij een 9 op 10 geven en hieronder zal je snel ontdekken waarom. Ze bieden een onbeperkte bandbreedt, een zeer snelle en correcte service en nog een tal van mogelijkheden en gratis zaken.

hostgator reviews

Bundels en prijzen Hostgator

Hostgator biedt een 3-tal bundels aan met elk daarin zijn eigen functies, mogelijkheden en prijzen. Prijzen zijn gekend in Dollar, wat ook normaal is voor een Amerikaans bedrijf.  De drie aangeboden bundels en prijzen hebben wij hieronder in een overzicht geplaatst:

 1. Hatchling bundel
  1. Kan je krijgen vanaf 2,75 Dollar per maand
  2. Bevat 1 domein
  3. Goed met een one click installatie
  4. Ontvang er onbeperkte bandbreedte
  5. Zorgt voor gratis SSL certificaat
 2. Baby bundel
  1. Deze kan je krijgen vanaf 3,95 Dollar per maand
  2. Bevat onbeperkt aantal domeinen
  3. Goed voor een one click installatie
  4. Ontvang er onbeperkte bandbreedte
  5. Zorgt voor gratis SSL certificaat
 3. Business bundel
  1. Dit pakket kan je krijgen vanaf 5,95 Dollar per maand
  2. Bevat onbeperkt aantal domeinen
  3. Goed voor een one click installatie
  4. Ontvang er onbeperkte bandbreedte
  5. Zorgt voor gratis SSL certificaat
  6. Kent een gratis upgrade tot positive SSL
  7. Bevat gratis een dedicated IP
  8. En je ontvangt er gratis SEO tools

Deze bundels ondersteunen enkele verschillende platformen van je website in Joomla, Drupal, Magento, Wiki en zelf ook WordPress.

Onbeperkt is niet helemaal onbeperkt, dat weten we allemaal. Daarom is het belangrijk alles goed door te lezen op de website. Bij vragen kan je natuurlijk wenden tot het support team, die je zeker zal begeleiden tot het juiste bundel.

Prijzen liggen hier niet zo hoog, de kwaliteit juist wel. En dat is natuurlijk goed! Wie dus op zoek is naar een betaalbare hostingpartij maar met goede kwaliteit zit bij Hostgator goed.

 

Bekijk deze Hostgator Video eerst

hostgator review nederlands

Hostgator mogelijke features

Hostgator zorgt voor een tal van mogelijkheden en ook enkele verschillende functies. Deze zorgen er stuk voor stuk voor, dat iedereen hier heel eenvoudig in kan vertoeven. Iemand zonder kennis, kan er perfect zijn eigen websites hosten. En naast het eenvoudige dashboard kan je bij Hostgator natuurlijk genieten van enkele features:

 • Zo bieden zij een 99,9% Up-time garantie. Dit hoge maar belangrijke cijfer zorgt ervoor dat je altijd vindbaar bent voor al je klanten en bezoekers.
 • Een eenvoudig dashboard helpt dan weer bij het beheren van je verschillende domeinen. Ben je geen expert? Ook dan hoef je je hier geen zorgen om te maken.
 • Hostgator zorgt voor gratis SSL certificaten. Op heden is dit zeer belangrijk en eigenlijk echt een must. Deze hostingpartij verkiest er dan ook voor dat je deze steeds bovenop je bundel gratis ontvangt voor ieder domein.
 • Ontvang onbeperkte mailaccounts. In deze tijden is email nu eenmaal het communicatiemiddel. Dat zowel intern als ook naar de klanten toe. Daarom is het belangrijk dat je hier geen limiet kent en zoveel accounts kan aanmaken als jij wilt.

Extra’s

Hostgator kent vele features die voor hen standaard zijn en gratis moeten bezorgd worden. Daarnaast bieden zijn ook nog vele handige extra’s die gratis zijn voor iedereen die zich bij hen aansluit. Deze extra’s moet je goed onthouden, want ze kunnen zeker een pluspunt zijn wanneer je ook een account wenst aan te vragen. Verkies je een goedkoop bundel of eerder toch de duurdere versie, het maakt niet uit. Iedereen is gelijk bij Hostgator.

Gratis extra’s bovenop je bundel:

 • Verhuis gratis je website naar Hostgator. Zij bieden een gratis transfer aan zodat je zorgeloos kan overstappen.
 • Bij iedere bundel ontvang je ook gratis de Hostgator website builder. Dit is een handig hulpmiddel om je website te bouwen. Je hoeft geen technische kennis te hebben. Eenvoudigweg in elkaar klikken.
 • Ontvang 100 Dollar aan ads bij zowel Google alsook Bing ads. Deze kunnen helpen bij je vindbaarheid op beide zoekmachines. Krijg zo meer succes op je website.
 • 5 2 scripts kunnen gratis in je account geïnstalleerd worden en dat binnen enkele kliks.
 • Iedere webdomein krijgt een gratis SSL certificaat van Hostgator. Veiligheid is hier gegarandeerd en zo voldoet iedere site aan de normen.

hostgator ervaringen

Klanten support

Wie een technische vraag heeft of naar iets zoekt kan zich altijd wenden tot de klanten support van deze hostingpartij. Zij houden de klantentevredenheid zeer hoog door een goede service en een hoge snelheid van het bieden van hulp. Ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk verder te helpen en dat kan je ook zien aan de hoeveelheid domeinen die zij beheren.

Wanneer je een vraag hebt, kan je dit ieder moment stellen. Het support team staat voor je klaar, iedere dag 24 uur op 24. Zeker handig in deze online wereld! Je kan dit op verschillende manieren doen maar opvallend is hun Live chat. Ook daar is steeds iemand aanwezig en ontvang je tussen 3 en 12 minuten een service gericht antwoord. Een groot pluspunt bij deze hosting partner.

Enige waar je hierbij rekenen moet houden is de taal. Nederlandse ondersteuning is hier praktisch niet mogelijk. Anderzijds is dit compleet logisch, wanneer je je bedenkt dat dit nog steeds over een Amerikaans bedrijf gaat. Heb je support nodig? Dan zal je het in het Engels moeten doen.

Conclusie Hostgator review

Hostgator is een zeer goede hostingpartij van de Amerikaanse markt. Zij kennen hosting wereldwijd en groeien steeds verder. Klanten zijn tevreden en zij mogen zeker een plaats in de top 10 aanvragen. Van ons ontvangen zij een score van 8 op 10. Wie een betaalbare partij zoekt en niet schrik van Engelstalige ondersteuning, zit hier dan zeker goed.

Deze hosting partij zorgt voor vele features en een tal van gratis aanbiedingen. Ze geven een steun in je marketing met google ads en Bing ads. Daarnaast kan iedere website, gebouwd in eender wel platform hierin transfereren. Ook een WordPress website en omgeving is hier welkom.

Support krijg je 24 uur op 24 en dat alle dagen in de week. Handig in de online wereld en voor mensen die nodige ondersteuning nodig hebben.

Betaalbare goeie webhosting nodig?
Kies dan voor: Hostgator !

CLAIM KORTINGSCODE VOOR HOSTGATOR

Laat een reactie achter