WordPress Rich snippets plugin – onze top drie

Het kan je absoluut niet zijn ontgaan, de korte samenvattingen die tegenwoordig in Google bij een zoekresultaat te vinden zijn. Hoe ze dit doen? Een WordPress rich snippets plugin. Deze plugin is ontworpen om pagina’s rijkere informatie te geven. Zo kan je onder andere informatie toevoegen als:

 • Ratings (op een schaal van 1 tot 5)
 • Foto’s of video’s embedden
 • Informatie over producten of diensten
 • Adressen en telefoonnummers
 • Datum van bijvoorbeeld een evenement

Je kunt dus alle kanten op met de gemiddelde WordPress rich snippets plugin. Dat zorgt ervoor dat je eenvoudig een pagina op meer factoren kunt laten scoren in Google. Dat maakt jou en Google blij!

Wij hebben de drie belangrijkste WordPress rich snippets plugins die jij moet kennen opgezocht en beschreven. Deze drie zijn volgens ons de beste plugins voor het maken van deze handige snippets.

Het effect van een WordPress rich snippets plugin

Volgens onderzoeken van Google zelf helpt het toevoegen van rich snippets behoorlijk. Je krijgt namelijk, volgens het onderzoek, meer dan 30 procent extra kliks dan zoekresultaten die zonder rich snippets werken. Dat is een behoorlijk verschil en daar zal je op SEO-gebied flink van kunnen profiteren.

Google heeft een eigen manier om deze data te herkennen, net zoals Bing en Yahoo. Deze zogenaamde Structured Data is ook met tools van Google te controleren, zoals de bekende Google Structured Data Tool. Aan de hand van deze tool kan je testen of jouw pagina van de juiste snippets voorzien is.

 

1. WP Review Pro: Onze Favoriet

wp review pro ervaringen

WP Review Pro, ontwikkeld door de populaire WordPress-themaproviders MyThemeShop, wordt gepresenteerd als een alles-in-één-oplossing voor het maken van recensies op een WordPress-website.

De plugin  is snel, heeft een responsief ontwerp en heeft een aantal verschillende stijlen, waaronder een puntwaarderingssysteem, een circulair beoordelingssysteem, een beoordelingssysteem met sterren en een beoordelingssysteem met percentages, evenals de mogelijkheid om voor- en nadelen toe te voegen aan een gegeven beoordeling.

WP Review Pro staat dan ook verdiend op de eerste plaats. De WP Review Pro plugin staat dan ook al enkele jaren bij onze favoriete plugins voor onze nieuwe WordPress websites.

 

KLIK HIER EN ONTDEK DEZE ONMISBARE RICH SNIPPETS PLUGIN

 

 

 

2. WP Rich Snippets – alleskunner

rich snippets wordpress plugin

 • Automatisch standaard schema’s aan je pagina’s toevoegen
 • Het schema voor iedere pagina, zonder codeerkennis, aanpassen
 • Technische support dag en nacht aanwezig

We hebben in het leven ook het liefst een vast aanspreekpunt waar we alles kunnen regelen. De WP Rich Snippets plugin, is zo’n aanspreekpunt waar alles mogelijk is. Dit is namelijk een all-in-one WordPress rich snippets plugin. Dat betekent dat we niet andere plugins hoeven te installeren om de laatste randjes af te werken.

Je kunt zelf prachtige reviews schrijven met deze WordPress rich snippets plugin om ze vervolgens ook door Google te laten herkennen. Zo zorg jij ervoor dat je bezoekers op de hoogte worden gebracht van belangrijke informatie, vooraf en tijdens het bezoeken van de pagina.

Je kunt WP Rich Snippets hier downloaden

 

 

3. Rich Snippets WordPress plugin

beste snippets wordpress plugin

 • Veel verschillende opties voor snippets
 • Optie tot automatisch schrijven van snippets
 • Handige interface met duidelijke stappen
 • Pas de visuele stijl van de review zelf aan
 • Add-ons voor WooCommerce aanwezig

Dat er altijd een betere plugin is, dat hebben we gezien in eerdere artikelen. De Rich Snippets WordPress plugin is volgens ons de crème de la crème. Omdat het simpelweg op alle vlakken het best scoort, kunnen we niet anders dan deze plugin het best waarderen.

Je kunt ook hier alles weergeven wat van belang kan zijn. Recepten, cijfers maar ook auteursgegevens en andere data. En anders dan de bovenstaande plugins (die beide gratis zijn), maakt deze WordPress rich snippets plugin gebruik van shortcodes. Zo kan je over de hele website de snippets gebruiken en individuele pagina’s aanpassen. Verder is het dan ook mogelijk om de snippets op bepaalde pagina’s uit te zetten. Handig als je niet wilt dat automatisch de snippets worden geplaatst.

Je kunt de Rich Snippets WordPress plugin hier kopen

 

 

Conclusie Beste WordPress Richt Snippets Plugin voor uw WordPress website:

Ben je op zoek naar een betrouwbare plugin voor Rich Snippets voor je WordPress website? Zoek dan niet verder? De WP Review Pro plugin heeft alles wat je nodig hebt om dit te bereiken.

We gebruiken deze plugin ook al enkele jaren en zijn hier zeer tevreden van. De tool is gemakkelijk in gebruik en doet wat het moet doen. En zoals altijd hameren wij op support en ook hierin blinkt het team van WP Review Pro uit! Kortom een aanrader!

KLIK HIER EN ONTDEK DEZE ONMISBARE RICH SNIPPETS PLUGIN

 

Laat een reactie achter