Avada review: het populairste WordPress thema

Al drie jaar op rij is Avada het bestverkopende WordPress thema op Themeforest. Ondertussen staat het thema zelfs op de eerste plek. Dat is natuurlijk niet zonder reden, waardoor we niet anders konden dan een Avada review schrijven.

Het thema is een van de meest multifunctionele exemplaren die we kennen. Je hebt geen kennis van code nodig om met Avada een prachtige website te maken. Kortom, iedereen kan met Avada overweg.

  • Eigen page-builder (Fusion Core)
  • Compatibel met o.a. WooCommerce en bbPress
  • Inclusief Font Awesome Icon set
  • Sterke ondersteuning door Avada

Ongekend veel opties

Een van de belangrijkste voordelen van een thema als Avada, is het enorme aantal opties dat het jou te bieden heeft. Het geeft jou de kans om vrijwel alle elementen met elkaar te combineren en te personaliseren.

Welke Avada review je ook leest, iedereen roemt Avada om de vele opties. Dit thema zorgt ervoor dat je niet voor verschillende doeleinden telkens nieuwe thema’s moet gebruiken. In het geval van Avada, kan je voor de meest uiteenlopende onderwerpen dit thema toepassen.

Want het is heel begrijpelijk dat je na het lezen van een Avada review jij jezelf afvraagt of zo’n populair thema nog wel voor een unieke WordPress website kan zorgen. Gelukkig is dat precies het sterke punt van Avada. Door de vele opties, kunnen er ontelbaar veel combinaties op het gebied van design en indeling worden gemaakt waardoor geen website er hetzelfde uitziet.

Compatibiliteit met andere plug-ins

Voor veel websitebouwers is het belangrijk dat een thema overweg kan met de meest gebruikte plug-ins. In het geval van Avada, is dat zeker het geval. Voorafgaand onze Avada review, hebben wij eerst het thema doorgelicht.

Tijdens dit proces werd al snel duidelijk dat Avada met alle bekende plug-ins compatibel is. Zo werkt het thema uitstekend in combinatie met WooCommerce. Hierdoor zet je binnen een respectabel tijdsbestek een webshop op. Dit alles in de tijdloze stijl van Avada.

Wil je een forum op je website plaatsen? Dan is ook dat mogelijk in de stijl van Avada. Het thema werkt namelijk naadloos samen met de bekende forumplug-in bbPress. Je kunt hierdoor met enkele klikken een forum toevoegen aan jouw website.

Voor het bouwen van strakke en converterende contactformulieren, zijn ook de nodige integraties aanwezig. Gravity Forms en Contact Form 7 leveren namelijk beide designs aan waarmee je gratis dit thema voorziet van een overzichtelijk (contact)formulier.

 

Bekijk hier ons Favoriet WordPress Thema

divi review

Gebruiksvriendelijker krijg je ze niet

Volgens ons is het grootste voordeel dat we voor de Avada review konden vinden, het gebruiksgemak van het thema. We hebben simpelweg nog niet eerder een thema gezien dat zo eenvoudig te bedienen is. Zelfs zonder het lezen van de documentatie begrijp je hoe je landingspagina’s bouwt en deze mooier kunt maken.

Direct na het downloaden van het Avada thema, kan je met het thema aan de slag. Middels de Fusion Core page builder begrijp je al snel wat je moet doen om een pagina in elkaar te zetten.

Je kunt er zoals altijd voor kiezen om met of zonder demo’s te werken. Indien je Avada demo’s bent tegengekomen waar je op verder wilt bouwen, dan is het aan te raden hier ook gebruik van te maken. Met de one-click-demo-import importeer je eenvoudig de demo’s die jij voor je website wilt gebruiken. Ook ontdekten wij tijdens de Avada review test dat je de demo’s kunt combineren.

Meegeleverde plugins

Besluit je om na het lezen van deze Avada review dit thema te kopen? Dan krijg je daar diverse plugins gratis bij. Behalve de eerder besproken Fusion Core page builder, zijn er nog vier extra plugins meegeleverd.

Je krijgt maar liefst vier slider plugins bij het Avada Thema. De twee belangrijkste slider plugins, Revolution Slider en Layer Slider, zitten hier natuurlijk bij. Met deze twee krachtige plugins maak je ook nog eens de mooiste sliders voor op je website.

Ondersteuning door Avada

Begrijp je een bepaald onderdeel van het thema niet of weet je gewoon niet hoe je een bepaalde error kunt oplossen? Dan kan je met iedere vraag bij het support team van Avada terecht. Avada heeft namelijk een support team klaarstaan dat op vrijwel ieder moment van de dag jouw WordPress vragen omtrent het Avada thema kan beantwoorden.

Conclusie Avada review

We kunnen kort zijn over onze Avada review, we zijn onder de indruk van de vele mogelijkheden. Op het gebied van design en gebruiksvriendelijkheid scoort het Avada thema een nette 9. Dat verdient het thema door de sterke documentatie, supportteam en de uitgebreide Fusion Core page-builder waardoor een website zonder codeerachtergrond mogelijk is.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN AVADA

Onze Favoriet beste WordPress thema van 2019
DIVI !

BEZOEK DE WEBSITE

Laat een reactie achter