Wat is een page builder in WordPress?

Wat is een page builder plugin?

Een page builder is een plugin voor WordPress waarmee beheerders makkelijk webpagina’s kunnen indelen en ontwerpen, zonder benodigde technische kennis. Zo kan je bijvoorbeeld pagina’s met meerdere kolommen maken. De plugin zet je ontwerp om in code. Voor creatieve webdesigners is een page builder plugin de ideale tool om zonder kennis van programmeren toch indrukwekkende layouts te maken.

Een page builder is dus een plugin die je WordPress CMS nóg veelzijdiger en gebruiksvriendelijker kan maken.

 

Wat is een page builder plugin: voorbeelden

Er zijn betalende plugins, gratis plugins en thema’s die al een page builder bevatten. Hieronder vind je een overzicht van de populairste page builder plugins.

1. Divi Builder

divi theme review

Een super populaire page builder plugin is de Divi Builder van Elegantthemes. Ook deze plugin heeft een drag-and-dropsysteem met zeer veel mogelijkheden dat op elk thema werkt. Van elk element kan je de kleuren, lettertypes, marges enz. aanpassen naar eigen smaak. Ben je tevreden van een element, dan kan je dat makkelijk hergebruiken door het te kopiëren, zelfs naar andere pagina’s. Je pagina is uitbreidbaar met een in totaal 46 contentmodules, zoals een prijslijst, social media iconen, een slider, enz.

Het gebruik van de Divi Builder is zeer eenvoudig + ze hebben ook een uitstekende support. Het is dan ook geen toeval dat meer dan 576027 klanten de Divi Builder gebruiken! Divi Builder blinkt vooral uit in de cleane interface en de cleane website die je er kan mee ontwerpen. Oja … En dit zonder dat je zelf hoeft te programmeren 😉

KLIK HIER EN ONTDEK DE WEBSITE VAN DIVI BUILDER

 

 

2. Elementor

wat is een page builder

Elementor is een eenvoudig te gebruiken WordPress-paginabuilder-plug-in met een visuele interface voor slepen en neerzetten. Het wordt geleverd met een breed scala aan elementen waarmee u eenvoudig de inhoud op uw pagina kunt organiseren met de hulpmiddelen voor slepen en neerzetten. Voor de plug-in is helemaal geen codering nodig om de instellingen te configureren en pagina’s te maken. Het is niet toevallig dat de Elementor meer dan 2000000 gebruikers heeft!

 

 

3. Beaver Builder

Een prima page builder plugin is Beaver Builder. Ook deze werkt met een drag-and-dropsysteem en is compatibel met alle mogelijke thema’s. De code is geoptimaliseerd zodat je website niet nodeloos zwaarder wordt gemaakt. Dankzij de live editor kan je meteen een accurate preview zien van het resultaat op je website.

 

 

Conclusie en onze keuze beste Page Builder WordPress:

Zoals je ziet zijn er verschillende page builders op de markt. Onze keuze gaat nog altijd naar Divi Builder van Eleghant Themes! Het is dan ook geen toeval dat meer dan 576027 mensen deze populaire Page Builder gebruiken. Zoals je weet vinden wij support zeer belangrijk en ook daar scoren de makers van Divi Builder zeer goed. Je kan hen bereiken via email support. En meestal heb je de dag zelf nog een antwoord terug. Kort samengevat, zoek je een betrouwbare, gebruiksvriendelijke page builder om een professionele, mooie website te bouwen? Zoek dan niet verder en ontdek de Divi Builder!

KLIK HIER EN ONTDEK DE WEBSITE VAN DIVI BUILDER

 

Wil je zelf een website maken? Geen Technische kennis nodig!
Volg dan mijn stap voor stap video cursus!

Ga Naar De WordPress Cursus

Laat een reactie achter