3 WordPress review plugins voor beoordelingen op je site

Plan je een avondje uit, wil je een nieuwe pc, tv of de ideale dagcrème vinden … dan heb je wellicht – net als zovelen – de reflex om online reviews over het restaurant of het product te checken. Iedereen kan tegenwoordig zijn mening uiten op het internet en geef toe, die aanbevelingen komen dikwijls goed van pas!

TripAdvisor, Amazon, Booking, Bol.com evenals eender welke webshop probeert zoveel mogelijk recensies te verzamelen. En ook blogs gebruiken rating plugins om posts te laten beoordelen. Zet je reviews op je site, dan wil je vanzelfsprekend dat die er mooi en overzichtelijk uitzien. Dus wat dacht je van de volgende WordPress review plugins op je website?

1. WP Review Pro, topper onder de WordPress review plugins

WP Review Pro is een hoogwaardige premium WordPress-plug-in ontwikkeld door MyThemeShop om u te helpen de beoordelingen meteen te doen.

MyThemeShop is een grote naam op het gebied van thema’s en ontwikkeling van plug-ins. Ze hebben momenteel meer dan 410.000 tevreden klanten in de WordPress Community!

Professionele look, perfect personaliseerbaar, supersnel, het jaar rond ondersteuning voor 27,5 euro en uitermate populair, dat is WP Review Pro in een notendop. Met oneindig veel kleuren voor je reviews, aanpasbare grootte en aantal criteria voor je rating, maak je er makkelijk ‘je eigen ding’ van. Je kan de reviews telkens op een vaste plaats op de pagina zetten of met shortcode de locatie wijzigen.

Wat de rating zelf betreft, dat kan op 4 manieren: sterren, punten, cirkeltjes of percentages. Die quotering kan eventueel op de thumbnail voor de review getoond worden. Je kan je lezers bovendien de keuze geven om met één klik de tevredenheid aan te geven óf een gedetailleerde review te schrijven.

Klik hier & ontdek deze onmisbare plugin!

 

 

 

2. Gratis plugin WP Product Review Lite

Geen zin om geld uit te geven aan een rating plugin? Als je niet te veeleisend bent qua features, is dat helemaal niet nodig. WP Product Review Lite is eenvoudig, duidelijk en vooral gratis. En … het ziet er ook nog netjes uit!
De reviews verschijnen volgens de criteria die je zelf kiest, naast een klassieke score op 10. De look bepaal je voor een groot deel zelf: lettertype, kleur, positie, thumbnail erbij of niet … Je kan zelfs elke rating een verschillend kleurtje geven, vb. groen voor hoge score, rood voor lage score.

Voor nog meer opties heb je de keuze tussen allerlei add-ons zoals WPPR Custom Icons (14 euro) voor andere icoontjes of WPPR Comparison Table (33 euro) om producten/posts met elkaar te vergelijken op basis van de rating.

 

3. WP Reviews, functioneel in strak design

WordPress review plugins WordPressXL

WP Reviews vind je in een bundel met 2 andere plugins: WordPress Customer Testimonials en Author hReview plugin, voor 65 euro.
Met WP Reviews ben je zeker van reviews in een strakke, overzichtelijke look. Er is plaats voor een grote afbeelding, een affiliate link knop, productbeschrijvingen én ratings van zowel de editor als de gebruiker. Je kan bovendien oneindig veel criteria toevoegen om het product te beoordelen.
Met de add-on Front-end Reviews Submissions kan je voor 46 euro van nóg meer opties gebruikmaken.

 

Conclusie Beste WordPress Review Plugins voor uw WordPress Website:

Onze keuze voor beste WordPress Review plugin gaat naar WP Review Pro van MyThemesShop.

Alle mogelijkheden zijn aanwezig om uw WordPress website te voorzien van Professionele reviews. En dit allemaal gebruiksvriendelijk en met een goede support erbij! Wat wij toch zeer belangrijk vinden. MyThemesShop is al jarenlang een gevestigde waarde in de WordPress Community.

WordPress Online Cursus volgen?

Klik hier en ontdek mijn stap voor stap Video Cursus WordPress! Na het volgen van deze cursus kan je eindelijk eenvoudig uw eigen professionele WordPress website bouwen!

Veel succes 😉

Wil je zelf een website maken? Geen Technische kennis nodig!
Volg dan mijn stap voor stap video cursus!

Ga Naar De WordPress Cursus

Laat een reactie achter