Hoe zet je testimonials op je site? Met 1 van deze 4 top plugins!

Je had het waarschijnlijk al begrepen, de mening van anderen is wel degelijk belangrijk online. Door testimonials van klanten, collega’s, connecties op je website te plaatsen, bewijs je in feite dat je goede kwaliteit levert, dat je diensten betrouwbaar zijn. Je bedrijf komt meteen een pak geloofwaardiger over door simpelweg (waarheidsgetrouwe) getuigenissen te vermelden.
Welke plugin je daarvoor best gebruikt? We overlopen graag onze 5 favorieten van het moment voor jou.
5 plugins voor testimonials

1. Testimonial basics

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een basic plugin om testimonials mooi weer te geven op je WordPress-website. Het is erg handig in gebruik, met enkele stijlopties en 9 verschillende lettertypes. Je hoeft dus geen CSS-kenner te zijn om de lay-out wat naar je hand te zetten.
Opties bij deze plugin zijn het plaatsen van een quotering met sterretjes en het overnemen van Gravatars (gelinkt aan het e-mailadres) die dan bij de testimonial van die specifieke auteur verschijnen. Testimonial basics is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.

2. Testimonials Widget

Een van de meest populaire plugins in deze categorie is Testimonials Widget. Waarom? Omwille van het erg uitgebreide aanbod features in de gratis versie.
Video’s, afbeeldingen, tekst, categorieën, tags, … het kan allemaal met deze plugin. Je kan hem zelfs gebruiken om recensies en portfolio’s weer te geven. Het is de ideale keuze voor webdesigners en –bouwers die bijvoorbeeld willen werken met een carrousel of slideshow of de testimonials volledig willen personaliseren.
Reikt je CSS-kennis niet zo ver, dan nog kan je met de basis stijlopties de look van dit site-element wat aanpassen. Nog meer opties krijg je natuurlijk met een betalende premium versie.

3. Easy Testimonials

Een resem features, erg overzichtelijke interface, hyper-personaliseerbaar, ontzettend veel downloads en hoge ratings … met Easy Testimonials kies je zonder twijfel voor een populaire plugin.
Testimonials als een gepersonaliseerd widget weergeven, toevoegen aan een bericht of pagina, het zijn maar een paar van de mogelijkheden. Er zijn maar liefst 30 verschillende weergaveopties waar je uit kan kiezen. Om nog meer te finetunen, kan je natuurlijk eigen CSS invoegen bij de instellingen.

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Geen technische kennis nodig
  • Werkt standaard met elk thema
  • Goede support

Klik hier & ontdek deze premium plugin!

4. AB Testimonials Plugin

Testimonials personaliseren, doe je ook bij AB Testimonials met een widget of in shortcode. Een nadeel is dat je maar kan kiezen tussen 2 stijlen via de widget, maar ze zijn wel beide volledig responsive. Wil je het design meer naar je hand zetten, heb je CSS nodig.

Een leuke feature is het formulier voor klanten dat toelaat om eigen getuigenissen toe te voegen. Via de AB Themes website krijg je trouwens extra ondersteuning.

Lees al onze tips voor je WordPress-website!

Wil je zelf een website maken? Geen Technische kennis nodig!
Volg dan mijn stap voor stap video cursus!

Ga Naar De WordPress Cursus

Laat een reactie achter