Avada review, Beste WordPress Thema?

Welkom bij deze Avada Review!

Wie op zoek is naar een nieuw thema voor zijn website kan kiezen voor het Avada wordpress theme. Avada is nummer 1 in de bestsellers van ThemeForest en is daarbovenop ook multifunctioneel.

Dit thema kan dus voor alle soorten websites gebruikt worden. Of je nu een webwinkel hebt, een simpele blog of iets wat er tussen zweeft, Avada is het thema dat je volledig kan aanpassen naar alle noden en smaak. Er zijn een tal van opties die je kan inschakelen waardoor je alle kanten op kan.

Het is één van de meest succesvolle thema’s voor een WordPress site en haalt ook een grote populariteit op de online markt. Het Avada theme is strak in zijn uiterlijk dat zorgt voor een moderne look aan je website. Ondertussen kent dit thema enkele miljoenen websites over de gehele wereld en iedere site is uniek in zijn opmaak.

Wij vinden het een goede keuze, hoewel dit thema vrij zwaar kan vallen. Verder kan je onze bevindingen in deze review aflezen.

avada thema review

Avada theme kenmerken

Avada theme is een zeer multifunctioneel thema waardoor deze kan ingezet worden voor alle types website die je wenst te maken. Een online portfolio, een blog of een webwinkel, het maakt niet uit. Avada theme heeft voor ieder een geschikte lay-out of template klaarstaan. Alles is aanpasbaar naar eigen smaak en nood en daarom heeft Avada alles wat je nodig hebt.

Wie technisch helemaal niet zo vertrouwd is, hoeft zich hier ook geen zorgen te maken. Avada heeft een tal van klaargezette templates die eenvoudigweg kan downloaden en online plaatsen. Wie voor Avada kiest krijgt naast wat templates ook enkele goed gebouwde demosites te zien en met een paar klikken heb je je website online staan. Importeer hetgeen bij jou smaak aansluit en maak het aantrekkelijk door eigen foto’s en teksten toe te voegen.

Je zal zien dat de snelheid waarbij je een website kan klaarstomen, fenomenaal is.

Avada biedt een ruime keuze aan demo’s voor alle soorten websites en sectoren zoals:

 • Fotografie
 • Kantoren
 • Sportscholen
 • Hotels
 • Horeca
 • Architectuur
 • Levenstijl
 • Blog
 • Reizen
 • Freelancers
 • Diensten
 • Webwinkel

Je kan zien dat Avada een groot deel van de markt indekt en dus voor iedereen toegankelijk is.

 

 

Bekijk hier ons Favoriete WordPress Thema …

divi review

 

Fusion page builder

Wie met Avada werkt, werkt ook met Fusion builder. Dit is een goede page builder die geheel compatibel is met het Avada theme.

Deze builder is een gids voor iedereen die niet zo technisch is, en een groot hulpmiddel om alle geïmporteerde demo’s ook te gaan bewerken. Daarbij kan je ook een geheel nieuw project starten en van 0 je pagina’s gaan opbouwen. Deze fusion builder is heel eenvoudig en kent ook een aangepaste versie, waarbij je kan slepen en neerplaatsen waar jij maar wilt.

Je kan op iedere pagina zoveel Builder-elementen toevoegen als jij maar wenst. Let daarbij wel op, hoe meer elementen, hoe meer je pagina moet laden voor de bezoekers. Dit kan een impact hebben op je snelheid. Avada theme is al vrij zwaar op zich.

Avada haalt 7.7 in onze TOP 10 van Beste WordPress Thema’s!

Avada haalt 7.7 op 10 in onze TOP 10 van Beste WordPress Thema’s. Het immens populaire WordPress Thema DIVI staat al enkele jaren dik verdiend op nummer 1! Lees hier onze uitgebreide review van Divi.

avada review

Theme opties

Via het controlepaneel kan je bij Avada heel wat opties bekijken. Zo kan je er enkele zaken wijzigen zoals; lay-out, kleurenpaneel, opmaak van je menu, header en footer. Maar daarnaast kan je nog zoveel meer aanpassen naar smaak en mogelijkheden. Sommige opties kan je ook via de live Customizer aanpassen en onmiddellijk bekijken. Zo heb je meteen zicht op wat er veranderd en of dit geheel naar wens is.

Natuurlijk geld dit niet voor alle opties en zijn er een tal van opties die je in de back end moet aanpassen. Dit maakt het iets moeilijker om in te schatten en moet je veel heen en weer klikken om na te gaan welke wijzigingen nu effectief zijn uitgevoerd. Toch is het een eenvoudig thema. Je hoeft geen technische kennis te hebben of een portie code te schrijven om heel wat zaken aan te passen naar wens op je website. Zo kan je behoorlijk veel zelf doen door wat heen en weer te prutsen.

Zaken die niet goed zijn kan je ook zonder enige schending, ongedaan maken. Dat maakt van Avada een zeer gebruiksvriendelijke tool, ook voor dummies.

Avada theme prijzen

Avada theme kan je aankopen via de site van ThemeForest. Op hen marktplaats kan je dit thema dan ook al aankopen met een bijdrage van 60 Dollar. Daarbij krijg je ook 6 maand ondersteuning van de klanten en technische dienst. Zij helpen je graag verder met je vragen of wanneer je blok loopt. Wens je langer ondersteunt te worden, dan kan je dit verlengen naar 12 maand. Dit kost je dan een kleine bijdrage van 18 Dollar.

Wie Avada aankoopt krijgt er wel levenslang alle thema updates bij. Deze zijn van groot belang. We raden dan ook iedereen aan, om iedere update uit te voeren en zo hackers weg te slaan.

Avada  review Conclusie:

Avada theme is nummer 1 van alle bestsellers uit ThemeForest en wij vinden het dan ook een goede keuze. Dit thema biedt vele mogelijkheden aan en is voor heel veel sectoren toegankelijk. Hoewel er miljoenen websites gemaakt zijn met dit thema, is toch iedere website anders en uniek. Het thema is zo hard aanpasbaar dat iedereen zijn eigen visie in kwijt kan.

Daarnaast is het ook een zeer gebruiksvriendelijk thema. Iedereen zonder technische kennis kan hier zijn website volledig zelf maken. Er zijn een tal van demo websites beschikbaar en ook heel wat templates die je kunnen verder helpen. Daarnaast zijn ook de opties en kleuren volledig aanpasbaar naar eigen smaak. Iedere keuze kan ongedaan gemaakt worden en zo kan je weinig misdoen.

Opgelet, dit is wel een vrij zwaar thema. Door de tal van opties en mogelijkheden wordt het thema vrij zwaar en dat kan een impact hebben op je website. We raden dan  ook aan om goed na te gaan dat je wel alles nodig hebt op die ene pagina? Gebruik niet meer dan nodig en alles komt goed.

Daarnaast kunnen we ook sterk aanraden om iedere update van het thema uit te voeren. Dit is voor alle hackers tegen te houden en alle functies volledig op orde te houden.

Wij geven dit thema een 7,7 op 10.

Geen super score en als je dan ook serieus aan de slag wilt met WordPress raden wij nog altijd het Divi WordPress thema aan!

Onze Favoriet beste WordPress thema van 2019
DIVI !

BEZOEK DE WEBSITE

Laat een reactie achter